Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

ΝΟΔΕ Σερρών : 13.129 σταυρούς είχε πάρει ο γιατρός ..αλλά ¨¨κόπηκε ¨¨

Ανακοινώθηκε τελικά  μόλις 19 μέρες προ των εκλογών το
γαλάζιο ψηφοδέλτιο με μια πολλή μεγάλη έκπληξη που είναι ο αποκλεισμός του πρώην βουλευτή Μενέλαου Βλάχβεη Και επειδή εδώ και δύο χρόνια τα σαΐνια της γαλάζιας πολυκατοικίας μας είχαν ζαλίσει για το μητρώο στελεχών και την επιλογή μεταξύ των αρίστων . Σας θυμίζω οτι ο γιατρός και το 2012 και το 2015 είχε πάρει 13.000 και πλέον σταυρούς . Μάλιστα το 2015 αν και ήταν 3ος  κόπηκε και επιλέχθηκε ο 4ος Θεόφιλος Λεονταρίδης .
Να το βάλουμε στο επίπεδο της επαγγελματικής και κοινωνικής καταξίωσης . Ιατρός με πάνω από 5000 εγχειρήσεις , για πολλά χρόνια μέλος του ΔΣ της Συνεταιριστικής . Μέτοχος των εκκοκκιστηρίων Ηράκλειας .
Να το πάμε στην περίφημη καραμέλα της ανανέωσης .????
Από τους 5 νέους υποψηφίους που μπήκαν στο ψηφοδέλτιο ??? οι δύο ηλικιακά είναι κατά πολύ μεγαλύτεροι .
Κρατήστε τον αριθμό των ψήφο 13.129 που έλαβε ο γιατρός το 2015 και θα το σχολιάσουμε το βράδυ της 7ης Ιουλίου  .Γιατι κάτι μου λέει οτι θα χρειαστεί να αθροιστούν οι ψήφοι τριών ίσως και τεσσάρων υποψηφίων προκειμένου να ξεπεράσουν τους ψήφους του .

1 σχόλιο:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.