Σάββατο 20 Απριλίου 2019

ΝΟΔΕ Σερρών : Απέφυγε να σχολιάσει τις δηλώσεις Μειμαράκη ο Γιώργος Αμυράς

Στην εκπομπή Κάθε Μέρα Καλημέρα και στο Ράδιο
Σιντική φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Αμυράς με αφορμή την επίσκεψή του, στην Π.Ε. Σερρών. Ερωτηθείς, από τον Δημήτρη Κώττα για την για την πρόταση να δοθεί Νόμπελ Ειρήνης στον Αλέξη Τσίπρα ο κος Αμυράς απάντησε: "Εγώ θα ήθελα ο κ. Τσίπρας να πάρει το Οσκαρ β’ ανδρικού ρόλου για όλα τα ψέματα που έχει πει και για όλους τους ρόλους που έχει υποδυθεί από τον Α. Παπανδρέου μέχρι όποιον άλλο" Ο Γιώργος Αμυράς δεν θέλησε να σχολιάσει τη δήλωση του πρώην πρόεδρου της ΝΔ και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου Βαγγέλη Μεϊμαράκη ότι "η πρόταση υποψηφιότητας για το Νόμπελ Ειρήνης στον οποιοδήποτε ´Έλληνα πρωθυπουργό αναμφίβολα είναι τιμητική για τη χώρα" ανέφερε πως "λίγο μετά ο κος Μεϊμαράκης είχε αναφέρει ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κακή συμφωνία. Μη το λησμονάμε αυτό, κύριε Κώττα"
Για την υποψηφιότητά του ο κος Αμυράς τόνισε πως δε το σκέφθηκε πολύ για να απαντήσει θετικά στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας όταν το έγινε η πρόταση θυμίζοντας πως και στις προηγούμενες Ευρωεκλογές του 2014 ήταν υποψήφιος με το ίδιο κόμμα. "Αυτό όμως που θεώρησα πραγματικά ορθό ήταν να παραδώσω τη βουλευτική μου έδρα και για τον πρόσθετο λόγο να φανεί η διαφορά των βουλευτών και των υποψηφίων της ΝΔ με εκείνους του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι κρατάνε τη βουλευτική έδρα για να το έχουν δίπορτο. Οι στόχοι που έχω θέσει αν και εφόσον με επιλέξουν οι Έλληνες να τους εκπροσωπήσω στην Ευρωβουλή είναι: Να ξανά επιστρέψουν τα νέα παιδιά στην Ελλάδα που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο εξωτερικό και δεύτερον, να αντιμετωπιστεί η κλιματική αλλαγή"
Τέλος αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis τόνισε πως επρόκειτο για μια φούσκα και πως είναι ιατρικό σκάνδαλο "Η υπόθεση Novatis είναι ένα ιατρικό σκάνδαλο. 4.000 Έλληνες γιατροί συνταγογραφούσαν αβέρτα με δωράκια και διακοπές πολυτελείας από τη Novartis. Τι έχει κάνει η Κυβέρνηση γι αυτό το θέμα;" διερωτήθηκε ο κος Αμυράς.
 infonew24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.