Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Συνάντηση Θεόδωρου Αραμπατζή με τον Αστυνομικό Διευθυντή Σερρών


Συνάντηση σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε
ανάμεσα στον υποψήφιο Δήμαρχο Σερρών Θεόδωρο Αραμπατζή, δημοτικών συμβούλων και εκ νέου υποψηφίων, αλλά και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης με τον Αστυνομικό Διευθυντή Σερρών Δημήτριο Μικρό.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο κος Αραμπατζής έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Αστυνομικό Διευθυντή για τα νέα του καθήκοντα και τόνισε πως πρέπει να υπολογίζει στη Δημοτική Αρχή και ευελπιστεί να συνεχίσουν την καλή τους συνεργασία.
Από την πλευρά του ο Αστυνομικός Διευθυντής τόνισε την άριστη συνεργασία με την Δημοτική Αρχή και ελπίζει να συνεχιστεί και στο μέλλον αναφέροντας παράλληλα πως ότι πρόβλημα και αν έχει προκύψει η Δημοτική Αρχή έδωσε την λύση.
Τον κο Αραμπατζή συνόδευαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Στέργιος Γαλάνης, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Παντελής Χράπας, ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος τουρισμού Παναγιώτης Γρηγοριάδης και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ντίνα Μιγδαλιά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.