Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Φώτης Δομουχτσίδης : Γιατί η αλήθεια στεναχωρεί

Για αδικαιολόγητο φθόνο και μικρότητα κάνει λόγο ο
δήμαρχος Σιντικής κ Φώτης Δομουχτσίδης αναφερόμενος σε όσους προσπαθούν να μειώσουν το έργο κάποιων συνεργατών του δήμου .Με μόνο κριτήριο οτι αυτό το έργο γίνεται από την παρούσα δημοτική αρχή 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο Κ ΔΟΜΟΥΧΤΣΙΔΗΣ 

Γιατί το να ΒΓΑΛΕΙ κάποιος από την ΑΦΆΝΕΙΑ την ΕΠΙΤΥΧΊΑ κάποιων συνεργατών του και να την προβάλλει στεναχωρεί ? ( Αναφέρομαι για την Φιλαρμονική του Σιδηροκάστρου) Μήπως επειδή είναι " Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ" που το έκανε ? Μήπως επειδή ΔΕΝ ΈΓΙΝΕ επί των ημερών τους? Ο Δήμαρχος περνει "πόντους"? ή ΑΝΑΓΝΩΡΊΖΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η προσφορά των Συνεργατών του... και μάλιστα ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ?
Αλήθεια δεν είναι?
Έχω παρακαλέσει τις "μικρότητες " και τον "φθόνο" να τις καταστείλλουμε, ειδικά όταν πρόκειται για το καλό και την ΑΝΆΔΕΙΞΗ του τόπου μας και των πατριωτών μας.
Ας κρατήσουν τον αδικαιολόγητο φθόνο τους, γιατί δεν τα έκαναν , όταν αυτοί ήταν στην εξουσία, ΓΙΑ ΜΕΝΑ... τον Δήμαρχο. ΑΝΤΈΧΩ!
ΚΡΊΝΟΝΤΑΙ Από τους Φιλήσυχους δημότες μας, άσχετα που δεν βγαίνουν να το φωνάξουν, στο Facebook. ΒΛΕΠΟΥΝ, ΞΕΡΟΥΝ!
ΚΆΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!
Με εκτίμηση
Φώτιος Δομουχτσίδης
Δήμαρχος Σιντικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.