Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

ΜΠΑΣΚΕΤ Α2: Νίκη για τα κορίτσια του Πανσερραικού

Οι «λιονταρίνες» βγάζοντας ακόμη μια φορά πάθος και αποφασιστικότητα στο παρκέ του Κλειστού
Γυμναστηρίου της Κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων κέρδισαν την ομάδα του Αστέρα Ιπποδρομίου/Μαντουλίδη με σκορ 61-54.
Το μεσημέρι του Σαββάτου 9/3 οι παίκτριες του Τατιτζικίδη, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο α’ δεκάλεπτο «έχτισαν» μια διαφορά +10 πόντων την οποία και φρόντισαν να την διατηρήσουν στον υπόλοιπο χρόνο του παιχνιδιού, με ηγέτη και σκόρερ την Κουτούση (20π.).
Ολες οι παίκτριες έπαιξαν αποφασισμένες να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα και το κατάφεραν, κάνοντας ακόμη ένα αποφασιστικό βημα για τον στόχο που είναι η παραμονή στην κατηγορία.
Επόμενο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη, με τον  Παναθλητικό Συκεών, ο οποίος πάει «τρένο» για την άνοδο.
Οι «λιονταρίνες» μένουν προσηλωμένες στον στόχο τους (η παραμονή στην Α2) και στο να κερδίσουν τα παιχνίδια που τους ενδιαφέρουν ώστε να επιτευχθεί αυτό.

Πανσερραϊκός – Αστέρας Ιπποδρομίου/Μαντουλίδης 61-54

Τα Δεκάλεπτα 21-11, 35-24, 48-39, 61-54
Πανσερραϊκός (Τατιτζικίδης) Κουτούση 20, Χωλοπούλου 10(1), Πελτέκη 8, Μπακιρτζίδου 7, Πιτσιάβα 5, Γκανάτσιου 4, Τσάντα 3(1), Θανοπούλου 2, Μίχου 2, Γκέκα, Δαμιανάκου, Χύσσα
Αστέρας Ιπποδρομίου/Μαντουλίδης (Παλαμουτίδου) Καζαντζή Β. 27(5), Καζαντζή Σπ. 13, Καζαντζή Στ. 6 Παπαδοπούλου 5, Μπάλλα 3, Αναγνώστου, Ζαμπουρίδου, Νάκη, Νταουντάκη, Σταματάκη

Φωτορεπορταζ από το παιχνίδι στη σελίδα μας στο facebook (198 φωτος)

 

 /www.anexartitos.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.