Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Δήμος Σερρών : ¨¨Πυρά ¨¨ Μυστακίδη κατά Γαλάνη και Σταυρόπουλου

Τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρηση του
από την χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ανέλυσε ο πρώην αντιδήμαρχος κ Παύλος Μυστακίδης μιλώντας στο ΔΙΚΤΥΟ .Σημείο τριβής το 29ο  θέμα που πρότεινε να εγκρίνει το δημοτικό συμβούλιο την ανταλλαγή ενός αγροτεμαχίου με ακίνητα ( που νοίκιαζε ιδιώτης και ήθελε να αποκτήσει την ιδιοκτησία του ) δίνοντας στο δήμο   με ένα δικό του ιδιόκτητο αγροτεμάχιο .
Ο κ Μυστακίδης ανέφερε οτι η επιτροπή που έκανε την εκτίμηση των δύο ακινήτων και εισηγήθηκε την ανταλλαγή αφού είναι αναρμόδια όπως είπε. Ενώ αυτό που προκάλεσε την έκρηξη και αποχώρηση του ήταν η στάση του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου κ Γαλάνη και του πρώην δημοτικού συμβούλου κ Σταυρόπουλου ο οποίος παρίστατο στην συνεδρίαση εκπροσωπώντας τους ενδιαφερόμενους. Ο κ Μυστακίδης ανέφερε οτι κακώς ο κΣταυρόπουλος πήρε το λόγο αφού κανένα έγγραφο δεν αποδείκνυε οτι ήταν ο νόμιμος εκπρόσωπος των ενδιαφερομένων. Ενω όπως συνέχισε κ Μυστακίδης θεώρησε απαράδεκτο ο κ Σταυρόπουλος να παίρνει συνεχώς τον λόγο υπό την ανοχή τουκ Γαλάνη όπως είπε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.