Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Απόλλων Παραλιμνίου : Επειγόντως τρίποντο κόντρα στον Ορφέα Ξάνθης

Τον Ορφέα Ξάνθης φιλοξενεί σήμερα στα πλαίσια της
11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής  ο Απόλλων Παραλιμνίου .Οι πρωταθλητές βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και θέλουν επειγόντως το τρίποντο προκειμένου να ξεμπλέξουν από την ουρά της βαθμολογίας .Ο Σάκης Μουτεσίδης ενσωματώνεται σταδιακά στο πρόγραμμα της ομάδας, ωστόσο δεν είναι ακόμα έτοιμος. Ο Αντώνης Τσαούσης νιώθει ακόμα ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη. Αντίθετα ο Δημήτρης Μπονέρης έχει ανεβάσει πλέον ρυθμούς και υπολογίζεται κανονικά από το προπονητικό επιτελείο.
Ο Ορφέας Ξάνθης βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας έχοντας 5 νίκες , 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Προέρχεται από ήττα , απέναντι στον Νέστο Χρυσούπολης παρόλο που έδειξε πολύ καλή εικόνα. Πρόκειται για μια ομάδα που δίνει μεγάλη σημασία στις ακαδημίες της, προωθώντας συχνά παίχτες στην πρώτη ομάδα. Το γεγονός αυτό την κατατάσσει φέτος στην ομάδα με τις λιγότερες προσθήκες. Έχει αποκτήσει 6 παίχτες μεταξύ των οποίων οι Βασίλης Λαζαρίδης (από Άρη Αβάτου) , Νίκος Καλλίδης (από Ερμή Μάνδρας), Οκάν Μεκερά (από Ερμή Μάνδρας) , Φεϊζή Χασάνογλου (από Ξάνθη Κ20).
Το Δ.Σ. του Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ σας περιμένει να περάσετε το απόγευμα της Κυριακής μαζί μας στο γήπεδο του Παραλιμνίου. Υπενθυμίζουμε ότι θα γίνει κλήρωση με δώρο, μια διανυκτέρευση στην Καβάλα στο BLUE VIEW APARTMENTS για τις 12/01/2019. Δωρεάν δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι κάτοχοι Κάρτας Μέλους ( μετά την επίδειξη της) που θα έρθουν στο γήπεδο και όσοι πληρώσουν εισιτήριο για τον αγώνα. Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει οικονομικά τον σύλλογο μπορεί να αγοράσει λαχνό έναντι 5€.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.