Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Σέρρες : Δεν απεργούν οι συνδικαλιστές αλλά καλούν τους υπόλοιπους να απεργήσουν

Απεργία είχε κηρύξει η ΑΔΕΔΥ για σήμερα Τετάρτη
14 Νοεμβρίου .Μάλιστα το Ν.Τ των Σερρών είχε προγραμματίσει και συγκέντρωση μπροστά στο δημαρχείο Σερρών . Η συμμετοχή ήταν μηδαμινή και πριν κάποιος μιλήσει για τον κόσμο που καθεται στον κανάπε . Να πούμε οτι στο Σερραιστάν υπάρχουν και οι συνδικαλιστάδες του καναπε που το <<επαναστατικό >> τους καθήκον τελειώνει με το να καλούν τους υπόλοιπους εργαζομένους να απεργήσουν αφού οι ίδιοι είτε δεν απεργούν ενώ οι πιο <<έξυπνοι >> παίρνουν άδεια της ημέρα της απεργίας και δίνουν το παρόν στις κινητοποιήσεις .Εξάλλου ποιος ξέρει οτι βρίσκονται σε άδεια και δεν απεργούν . όποιος αμφιβάλει ας ψάξει στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ να δει ανα κλάδο σε πόσους συνδικαλιστές γίνεται περικοπή μισθού γιατί απήργησαν  .
Να σας πω οτι στον Ν Σερρών τα μέλη διοικητικών συμβουλίων συνδικαλιστικών οργανώσεων που ανήκουν στην ΑΔΕΔΥ είναι περίπου 250 με 300  


 Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ  .ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ  ΑΠΗΡΓΗΣΑΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.