Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Πανσερραικός : Ήττα στην Καβάλα


Την ήττα γνώρισε στην Καβάλα η νεανική ομάδα του
Πανσερραικού . Μια ήττα που μπορεί να χαρακτηριστεί εντός προγράμματος αφού ο ΑΟΚ είναι ένα από τα μεγάλα φετινά φαβορί του πρωταθλήματος .Με τις πολλές και ακριβές για την κατηγορία μεταγραφές . Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού ήταν οτι  οι παίχτες του Αναστασιάδη χειροκροτήθηκαν θερμά από τους φιλάθλους του CHE GUEVARA CLUB

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Στο 15ο λεπτό  ο Γιαννακίδης με πλασε έγραψε το 1-0 .Με δύο πέναλτι στο  23 και το 50 ο Παπαδόπουλος έγραψε το 3-0 .Και το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 52 όταν η μπάλα μετα από σέντρα βρήκε σε σώματα αμυντικών και κατέληξε στα δίκτυα



 ΚΑΒΑΛΑ: (Π.Δερμιτζακης) Δημιζας, Ζερης (56′ Κερθυ), Λυμπεράκης, Κασμεριδης, Γιαντσινοβιτς, Τουμανιδης, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος, Ψάλτης (76′ Μόλις), Γεμιστός, Τσουτσης (33′ Μπαρεττας).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: (Σ.Αναστασιαδης) Γιαννακιδης, Μπάρδας, Αποστολόπουλος (56′ Νεδος), Καστριτσεας, Πέτρου, Ζιώγας, Πουφλης (59′ Παπαδόπουλος), Κουτλας, Παπαβασιλείου (81′ Βουδουριδης), Βλαχόπουλος (57′ Βαρδακωστας), Ομποσου.
Διαιτητής: Μαλουτας (Ημαθίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.