Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Δήμος Νέας Ζίχνης : Συνάντηση Δαιρετζή με εκπροσώπους της Ωδής Αμφίπολης

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΑΙΡΕΤΖΗΣΣυνάντηση με το δήμαρχο Νέας Ζίχνης
κ. Ανδρέα Δαϊρετζή είχε αντιπροσωπεία από την «Ωδή Αμφίπολης», προκειμένου να τον ενημερώσει για πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.
Οι εκπρόσωποι της Ωδής Αμφιπόλεως και συγκεκριμένα ο πρόεδρος, κ. Γεώργιος Μακουσιάρης και η ταμίας, κ. Ελένη Διονυσίδου, παρουσίασαν στον δήμαρχο τις διάφορες δραστηριότητες και παρουσίασαν διεξοδικά :
·         την έκδοση του Τουριστικού Οδηγού του πρώτου που θα εκδοθεί για την περιοχή από την Ωδή Αμφιπόλεως σε συνεργασία με τον εκδοτικό Οίκο «Ιανός»,
·         την διοργάνωση του 7ου Διεθνούς Ποδηλατικού Αγώνα Αντοχής και
·         την διοργάνωση του 2ου Τουριστικού Συμποσίου.
Όπως είναι γνωστό και προβλέπεται από το καταστατικό, οι πρωτοβουλίες και δράσεις γενικότερα της Ωδής Αμφιπόλεως αγκαλιάζουν εκτός από την περιοχή του Δήμου Αμφίπολης και αυτές του Δήμου Νέας Ζίχνης, ως ένα ενιαίο τουριστικά σύνολο.
Ο δήμαρχος Νέας Ζίχνης ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Ωδής Αμφιπόλεως για την  ενημέρωση και δήλωσε πως θα είναι κοντά σε όλες τις προσπάθειές της που αποσκοπούν στην τουριστική αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει η ευρύτερη περιοχή.
Η Ωδή Αμφιπόλεως προσβλέπει στην συνεργασία με τον Δήμο Νέας Ζίχνης, όπως και με όλους τους δημόσιους φορείς, τους οποίους θεωρεί εφαλτήριο και μοχλό ισχυροποίησης της όλης αυτής προσπάθειας  που μόνο σημαντικά  οφέλη μπορεί να αποφέρει στους δημότες των δύο Δήμων, Αμφίπολης και Νέας Ζίχνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.