Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Σερρών : Καταδίκη της επίθεσης των ΜΑΤ

Αποτέλεσμα εικόνας για Το Παράρτημα Σερρών της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής ΑντίστασηςΤο Παράρτημα Σερρών της Πανελλήνιας Ένωσης
Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ) καταγγέλλει και καταδικάζει την επίθεση των ΜΑΤ με ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατά των νεολαίων και άλλων αντιιμπεριαλιστών που διαδήλωναν ενάντια στην ιμπεριαλιστική επέμβαση και επίθεση, των ΝΑΤΟ και ΕΕ, με μπροστάρηδες ΗΠΑ, Αγγλία και Γαλλία και με την συμμετοχή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατά της Συρίας.
Καλούμε την κυβέρνηση,
αντί να υπερασπίζεται το αποκρουστικό σύμβολο των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων των ΗΠΑ και στη χώρα μας, να σταματήσει κάθε συμμετοχή στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, να πάψει να δίνει γη, αέρα και θάλασσα σε ΝΑΤΟ- ΗΠΑ, να κλείσει τη βάση της Σούδας και τις άλλες ξένες βάσεις, να φέρει πίσω τις στρατιωτικές δυνάμεις από αποστολές στο εξωτερικό.

Καλούμε τον ελληνικό λαό και όλους τους εργαζόμενους να καταδικάσουν τις βάρβαρες ιμπεριαλιστικές επιθέσεις και την συμμετοχή της κυβέρνησης σε αυτές και την προσπάθεια της να καταστείλει την λαϊκή αντίδραση και να συμμετέχουν μαζικά στα αντιιμπεριαλιστικά συλλαλητήρια.
Η Διοίκηση του Παραρτήματος Σερρών
της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.