Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Παναγιώτης Κεμανιτζόγλου : Επιτακτική η Ανανέωση στο Κίνημα Αλλαγής

Σε... Ρυθμούς αλλαγών και ανανέωσης κινείτε το Κίνημα Αλλαγής σε όλα τα επίπεδα. Ήδη συνεδρίασε η νέα σύνθεση της κεντρικής επιτροπής του κινήματος ενώ ψηφίστηκε και ο νέος γραμματέας του κόμματος. Στον ίδιο τόνο το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Σερρών κ. Παναγιώτης Κεμανιτζόγλου υποστηρίζει «η ανανέωση από την Φώφη Γεννηματά και σύσσωμο το πολιτικό συμβούλιο γίνετε πράξη και δεν μένει στα λόγια. Χρειαζόμαστε ανανέωση σε ιδέες, πρακτικές ,και στελεχιακό δυναμικό χαρακτηρίζοντας όλα αυτά ως στοίχημα για την πορεία της παράταξης»
Επιπροσθέτως ο κ. Κεμανιτζόγλου σημειώνει «ότι πρέπει να ξαναβρεθούμε με την κομματική μας βάση, με συλλογικές και δημοκρατικές διαδικασίες να στηθούν ξανά νέες τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις που θα παράγουν έργο και πολιτική. Νέα κομματικά όργανα με ανθρώπους που αγαπάνε την παράταξη, την πολιτική και τον τόπο κι όχι με επαγγελματίες γυρολόγους, συμφεροντολόγους και βαρίδια του παρελθόντος είναι το μήνυμα του κ. Κεμανιτζόγλου σχετικά με τις επικείμενες αλλαγές στο κίνημα αλλαγής». 
Τέλος ο κ. Κεμανιτζόγλου δήλωσε «παρών» για τα νέα θεσμικά όργανα του κόμματος όποτε κι αν γίνουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.