Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

- 3 για Πασερραικό και άλλες έξι ομάδες

Απορρίφθηκαν οι εφέσεις των Απόλλωνα Λάρισας,
Αναγ. Καρδίτσας, Αιγινιακού και Καλλιθέας κι έτσι μαζί με τον Πανσερραϊκό, τον Παναιγιάλειο και την Σπάρτη, που δεν είχαν καταθέσει εφέσεις,  θα δουν να αφαιρούνται από τους βαθμούς τους τρεις πόντοι που θα φέρουν ανακατατάξεις στον βαθμολογικό πίνακα..
Η βαθμολογία στην ουρά μετά την αφαίρεση των 3 βαθμών θα διαμορφωθεί ως εξής:
10. Σπάρτη 32
11. Εργοτέλης 30
12. Αναγ. Καρδίτσας 28
………………………………..
13. Αιγινιακός 26
14. Πανσερραϊκός 25
15. Παναιγιάλειος 18
16. Καλλιθέα 13
Aναλυτικά:
«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.
Απέρριψε την ένδικη αίτηση της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας κατά της υπ΄ αριθ. 4/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.
Απέρριψε την ένδικη αίτηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας κατά της υπ΄ αριθ. 5/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.
Απέρριψε την ένδικη αίτηση της ΠΑΕ Καλλιθέα κατά της υπ΄ αριθ. 10/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.
Απέρριψε την ένδικη αίτηση της ΠΑΕ Αιγινιακός κατά της υπ΄ αριθ. 3/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ».



http://www.serresgoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.