Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Πανσερραικός : Βγαίνουν οι ¨¨ σκελετοί ¨¨ από την ντουλάπα

Παλιές αμαρτίες παιδεύουν συνεχώς τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, με τελευταία υπόθεση αυτή του
Μισέλ Μίλιεβιτς, ενός ποδοσφαιριστή που είχε φορέσει για μόλις λίγους μήνες και τέσσερα ματς την κόκκινη φανέλα τη σεζόν 2012-13, ωστόσο να που είναι και πάλι στο προσκήνιο.
Ερήμην της ΠΑΕ Πανσερραϊκός συζητήθηκε την Τετάρτη (14/03) το αίτημα του Μισέλ Μίλιεβιτς για ενεργοποίηση ποινών, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας footballleaguenews.gr
Με βάση την παραπάνω εξέλιξη ο Πανσερραϊκός  μπαίνει στη λίστα των ΠΑΕ της Football League που είχαν σε βάρος τους ενεργοποιήσεις ποινών από πρώην ποδοσφαιριστές. 
Ο Πανσερραϊκός αρνείται να πληρώσει   και υποστηρίζει  ότι αυτό αφορά στην ΠΑΕ που έχει εκκαθαριστεί και λυθεί.
Ο Ο Σουηδός με Σέρβικη καταγωγή, Μισέλ Μίλιεβιτς,δεν τακτοποιήθηκε οικονομικά, με αποτέλεσμα να καταθέσει αίτηση ενεργοποίησης ποινών.Σύντομα, λοιπόν, το Διαιτητικό Δικαστήριο θα εκδώσει απόφαση και ο Πανσερραϊκός θα έχει περιθώριο 3+5 ημερών για να διακανονίσει την οφειλή ύψους περίπου 3.000 ευρώ. Μία οφειλή, πάντως, την οποία δεν αναγνωρίζει όπως έχει αναφέρει η ΠΑΕ αρκετές φορές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.