Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων : 7+1 μέρες ..αγωνίας ......

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝΣτις 22 Μαρτίου εκπνέει η προθεσμία για όσα μέλη της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα, για την θέση του επικεφαλήό της δημοτικής παράταξης .Με ιδιαίτερο προβληματισμό παρακολουθούν μαθαίνω  πολλά μέλη την εξέλιξη της διαδικασίας .Αφού 7 μέρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας και μόνο ο Θόδωρος Αραμπατζής έχει καταθέσει υποψηφιότητα . Όπως ψιθυρίζεται  η υποβολή άλλων υποψηφιοτήτων θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των μελών που θα έχουν δικαίωμα ψήφου .Αν ο αριθμός αυτών που θα έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν  δεν είναι ικανοποιητικός πιθανόν και να μην υπάρξει άλλος υποψήφιος .Αφού όπως τονίζουν δεν θα υπάρχει πολιτική νομιμοποίηση για όποιον εκλεγεί  .

ΥΓ. Έντονα ακούγεται οτι ίσως με το πρόσχημα του νέου νόμου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές .Η διαδικασία να μετατεθεί για το ερχόμενο Φθινόπωρο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.