Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Πανσερραϊκός : Αποφασισμένος για αποτέλεσμα στην Δράμα

Αποφασισμένος για αποτέλεσμα στην Δράμα ο Πανσερραϊκός!Μπαίνοντας στην τελευταία στροφή του α΄ γύρου και με τον Πανσερραϊκό να έχει πολλή δουλειά μπροστά του
προκειμένου να ξεφύγει από τις θέσεις του υποβιβασμού, κάθε ματς συνδυάζεται και με την ανάγκη των «λιονταριών» για βαθμούς, για αυτό κόντρα στην Δόξα Δράμας(18/2, 15:00, EΡΤ3, Live SSN) άπαντες είναι αποφασισμένοι για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα δώσει την ώθηση για να αρχίσει η αντεπίθεση στον β΄ γύρο της Football League.
Η ήττα από τον Άρη, παρά την αρκετά καλή εμφάνιση, έχει πεισμώσει ακόμη περισσότερο τους παίκτες που ξέρουν ξεκάθαρα πως έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους και οι δυνατότητες τους, σε συνδυασμό με την βαθμολογική θέση της ομάδας δίνουν μία εικόνα που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι να φέρουν τα… κάτω, πάνω!
Άλλωστε και μέσα από τις δηλώσεις τους έχουν δείξει ξεκάθαρα πως έχουν καταλάβει πως τα περιθώρια έχουν στενέψει και επειδή η πλειοψηφία είναι νεαροί, φιλόδοξοι, αλλά και με αρκετές εμπειρίες για την ηλικία τους, θέλουν να δείξουν ότι είναι ικανοί για να επαναφέρουν την ομάδα στον δρόμο των νικών, αποτέλεσμα το οποίο αγνοείται περισσότερους από δύο μήνες!
Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δούλεψε για ακόμη μία εβδομάδα πολύ τόσο στην τακτική, συνεχίζοντας να περνά την δική του φιλοσοφία, στην ψυχολογία, μιλώντας συνεχώς στους παίκτες για να τους ανεβάσει, ενώ εστίασε πολύ στο αμυντικό κομμάτι και δη στα «στημένα» και στην γενικότερη αμυντική λειτουργία βλέποντας πως εκεί «πονά» περισσότερο ο Πανσερραϊκός.
Πάντως όσον αφορά την ενδεκάδα και με δεδομένο πως και κόντρα στον Άρη για ένα μεγάλο διάστημα η ομάδα είχε καλή συμπεριφορά, είναι πολύ πιθανό να μη δούμε ιδιαίτερες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, εκτός αν γίνει κάποια αλλαγή κυρίως στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της το πρωί του Σαββάτου και στην συνέχεια ανακοινώθηκε μία 24μελης αποστολής στην οποία συμπεριλαμβάνονται για πρώτη φορά τα ονόματα του Ισραηλινού τερματοφύλακα Άντμαν και του νεαρού Τσώμου, που λογικά θα μείνουν εκτός αποστολής, ενώ έχουμε την επιστροφή του Ρίστιτς μετά από δύο εβδομάδες και την απουσία του ανέτοιμου Στέβιτς. Αναλυτικά:
Φωτογραφία του χρήστη Panserraikos 1964 FC.

Mε πέντε απουσίες η Δόξα…
Τους τρεις μήνες χωρίς εντός έδρας νίκη κοντέυει να συμπληρώσει η Δόξα Δράμας. Οι «Μαυραετοί»
έμειναν εκτός στόχου ανόδου, ο ιδιοκτήτης, Γιάννης Μπύρος απογοητεύτηκε (αλλά θα συνεχίσει) και οι
ποδοσφαιριστές του Νίκου Κωστένογλου χρωστούν μία καλή εμφάνιση μπροστά στο κοινό τους και την
πρώτη νίκη μετά τις 26 Νοεμβρίου.
Τα προβλήματα είναι αρκετά για τη Δόξα Δράμας. Οι Σπυρόπουλος, Γουνδουλάκης, Μπαϊκαρά, Τζόκιτς
έμειναν εκτός, ενώ για μία ακόμα φορά έμεινε εκτός ο Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς που δεν έχει καταγράψει
λεπτό συμμετοχής από τότε που αποκτήθηκε.
Η 20άδα που θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης: Βούρας, Μένκα, Κάσες, Ντιμιτρόφσκι, Όστοϊτς, Αρναρέλλης, Βαλλιάνος, Βιτλής, Γεωργιάδης, Γκότοβος, Καπνίδης, Κουσκουνάς, Λίτσκας, Μαρκόπουλος, Ματσούκας, Νατσιόπουλος, Ντατίδης, Πεταυράκης, Ριζογιάννης, Σιώπης.
(πηγή:flnews.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.