Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Πασχάλης Στεφάνου : Δικαστική διεκδίκηση αναδρομικών

Αποτέλεσμα εικόνας για στεφανου σερρεσΎστερα από ερώτημα από το Δ.Σ. του Συλλόγου σας, σας ενημερώνουμε ότι θα καταθέσουμε
ομαδικές αγωγές για την δικαστική διεκδίκηση των δώρων Χριστουγέννων-Πάσχα και επιδόματος αδείας που καταργήθηκαν με το Νόμο 4093/2012 για την διετία 2016-2017.
Ήδη έχουμε καταθέσει τέτοιου είδους αγωγές για την προηγούμενη διετία 2014-2015 για πολλούς από εσάς. Τα δικαστήρια μας, ύστερα από τις θετικές αποφάσεις που έχουν εκδοθεί τόσο σε πολιτικά όσο και διοικητικά Δικαστήρια, άρχισαν να προσδιορίζουν τις ήδη κατατεθειμένες αγωγές, για συζήτηση μετά τον Δεκέμβριο του έτους 2017.
Οι αγωγές αυτές θα πρέπει να κατατεθούν και να κοινοποιηθούν μέχρι το τέλος του μηνός Δεκεμβρίου 2017 για το λόγο αυτό όσοι ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν μαζί μας έως την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017.
.ANNA BHTOY-ΦΡΑΓΓΟΓΛΟΥ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.