Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Χρήστος Μέγκλας : Είχαμε πολλούς ¨¨κόντρα ¨¨ !!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΕΓΚΛΑΣΣαφείς αιχμές για την ανάμειξη στις εκλογές πολλών εξω επιμελητηριακών άφησε στις πρώτες του δηλώσεις
ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ Χρήστος Μέγκλας ο οποίος σημείωσε << Είχαμε πάρα πολλούς κόντρα, όχι επαγγελματίες, ωστόσο δεν πτοηθήκαμε και είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα».

ΟΛΗ Η ΔΗΛΩΣΗ 


«Ευχαριστούμε όλους, όσοι στήριξαν τον συνδυασμό μας, τους υποψήφιους που έβαλαν …πλάτη και δούλεψαν για να πείσουν τους ψηφοφόρους να μας ψηφίσουν. Δεν φοβόμαστε αυτούς που μας κοντράρουν, αυτούς που είναι έξω από τους επαγγελματικούς χώρους. Θέλουμε τους ιδιώτες, τους επαγγελματίες στην ομάδα μας. Να γίνουμε μια πολύ μεγάλη ομάδα, η οποία μπορεί να αλλάξει τα πράγματα. Ενωμένοι, δυνατοί και με τον άλλον συνδυασμό –δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα.
Ήδη ξέρουμε τον πρώτο τραγουδιστή για την επόμενη SEREXPO.
Το μεγάλο ποσοστό δείχνει ότι ο κόσμος κατανοεί τη δουλειά μας και μας επιβραβεύει. Αυτό βέβαια, μας φορτώνει με περισσότερες ευθύνες και περισσότερη όρεξη για δουλειά.
Αποδείξαμε ότι δουλεύουμε σωστά και τίμια. Πιστεύουμε ότι θα έχουμε μόνο θετικά αποτελέσματα από δώ και πέρα.
Το αποτέλεσμα σχεδόν φαινόταν. Είχαμε πάρα πολλούς κόντρα, όχι επαγγελματίες, ωστόσο δεν πτοηθήκαμε και είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.