Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Απόλλων Παραλιμνίου : Δεν έσπασε το Αβατο

Δεν κατάφερε να κερδίσει ο Απόλλων Παραλιμνίου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη Αβάτου .
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 15 προηγήθηκαν με τον Παπαδιώτη ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα διχτια.
Ο Απόλλων έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Τάντις στο 25 
Στο 47′ ο Ναλμπάντης   γίνεται αποδέκτης της μπάλας, αλλά δεν έκανε καλό κοντρόλ και μπλόκαρε εύκολα ο Αμουτζάκης.
Στο 48′ οι γηπεδούχοι  ζήτησαν το πέναλτι.

Στο  65′ Ο Γαϊδαρτζής βρήκε χώρο για ένα δυνατό σουτ, λίγο έξω από την περιοχή του Άρη, με τον Αμουτζάκη, όμως να μπλοκάρει τη μπάλα και να κρατά το 1-0.
Στο 71′ Γκολ για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου! Ο Γαϊδαρτζής έγινε αποδέκτης της μπάλας εντός της περιοχής του Αμουτζάκη και με διαγώνιο σουτ τον νίκησε για να φέρει το ματς στα ίσα. Άρης Αβάτου – Απόλλων Παραλιμνίου 1-1!

89′ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη! Ο Πέτρος Σαρηγιαννίδης έκανε μια κεφαλιά προς το πίσω, με τον πορτιέρο του Απόλλωνα να αποκρούει, και στη συνέχει ο Σαρηγιαννίδης πήρε το «ριμπάουντ» και απείλησε εκ νέου, με σουτ αυτή τη φορά, αλλά δεν κατάφερε ούτε τώρα να νικήσει αντίπαλο κίπερ.
http://www.thrakisports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.