Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Σερραίες Μανούλες : Προσφορά αμαξιδίου στο ΚΕ.ΠΕ.Π. Σιδηροκάστρου

kapakiaamaksidio171013Το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία Σερρών (πρώην ΚΕ.ΠΕ.Π.
Σιδηροκάστρου) θα επισκεφτούν το απόγευμα της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου «Σερραίες Μανούλες». Σκοπός της επίσκεψης είναι η παράδοση στο ΚΕΠΕΠ ενός αναπηρικού αμαξιδίου που απέκτησε ο σύλλογος από τη συλλογή και ανακύκλωση πλαστικών καπακιών.
Η δράση για τη συγκέντρωση καπακιών ήταν μια πρωτοβουλία του προηγούμενου Δ.Σ. –προεδρίας Βασιλικής Πέτσα- που ολοκληρώθηκε επιτυχώς τον περασμένο χειμώνα. Θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες οφείλουμε στα μέλη του συλλόγου Ελένη Γκίνη, Ελένη Κόπανου, Μαρία Ρουστάνη αλλά και σε όλα τα μέλη που βοήθησαν αφιλοκερδώς στη συλλογή, συσκευασία και μεταφορά των καπακιών.
Τα καπάκια που μαζέψαμε λοιπόν έγιναν καρότσι! Τη Δευτέρα 16/10/17 στις 16:30 θα γίνει η παράδοση του καροτσιού στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία Σερρών (πρώην ΚΕ.ΠΕ.Π. Σιδηροκάστρου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.