Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Σερραίες Μανούλες : Οικονομική ενίσχυση στην ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ

serraiesmanoules1709191Στο Κάτω Μητρούσι, στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Γονέων, Φίλων & κηδεμόνων Ατόμων με Αυτισμό Ν.
Σερρών «Ηλιαχτίδα», βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου «Σερραίες Μανούλες» μαζί με τον κοσμηματοπώλη Παναγιώτη Κτίστη. Για ακόμη μία χρονιά ο κ. Κτίστης αποφάσισε να διαθέσει τα κέρδη από τις πωλήσεις γουριών για το νέο έτος στο σύλλογο, και τα μέλη του πρότειναν στον κ. Κτίστη τα χρήματα να δοθούν απευθείας στο  Συλλόγο Γονέων, Φίλων & κηδεμόνων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Σερρών «Ηλιαχτίδα».
Η πρόεδρος της «Ηλιαχτίδας» ξενάγησε στον χώρο τα μέλη του συλλόγου «Σερραίες Μανούλες», τους εξήγησε το πρόγραμμα που ακολουθούν τα παιδιά πρωινής και απογευματινής βάρδιας, αλλά και την πολύτιμη συνδρομή όχι μόνο του προσωπικού αλλά και των εθελοντών.
serraiesmanoules1709192


Η πρόεδρος του συλλόγου, Πολυξένη Καράμπελα, παρέδωσε από ένα ευχαριστήριο στην πρόεδρο της «Ηλιαχτίδας»  και στον κ. Παναγιώτη Κτίστη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.