Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Π.Ε Σερρών : Εκτός λειτουργίας ο ανελκυστήρας στα γραφεία των Δ/νσεων εκπαίδευσης

Αποτέλεσμα εικόνας για prvtobaumia ekpaideysh n serrvnΕκτός λειτουργίας παραμένει εδώ και μέρες ο ανελκυστήρας στα γραφεία των υπηρεσιών
της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης . Το κόστος για την αποκατάσταση της ζημιάς αγγίζει περίπου της 5.000 ευρώ και σύμφωνα με το έγγραφο της ΠΕ Σερρών η διόρθωση της ζημιάς λόγω έλλειψης χρημάτων μεταφέρεται για το μέλλον ..

Η Ανακοίνωση ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ Ν.ΣΕΡΡΩΝ


Ως σύλλογος ζητάμε την άμεση επαναλειτουργία του ανελκυστήρα στο κτήριο όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες εκπαίδευσης Ν. Σερρών (Δ/νση Π.Ε. Σερρών και Δ/νση Δ.Ε Σερρών). Θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός πως εδώ και ένα μήνα ο ανελκυστήρας παραμένει εκτός λειτουργίας.
Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα, την ώρα που οι Δ/νσεις Π.Ε και Δ.Ε Σερρών έχουν υπό την ευθύνη τους τις μεγαλύτερες δομές Ειδικής Αγωγής στην επικράτεια. Καταγράφηκε περιστατικό όπου μαθητής ΑμεΑ αναγκάστηκε να εξυπηρετηθεί στην είσοδο του κτηρίου από τον αρμόδιο υπάλληλο.

Οι εικόνες αυτές δεν τιμούν κανέναν. Η πολιτεία πρέπει άμεσα να δώσει λύση στο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.