Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Σέρρες : Οι ανώνυμοι και οι επώνυμοι κουκουλοφόροι .Αυτά ήταν ¨¨συκοφαντίες ¨΄ , αλήθειες ή ψέμματα ???

Αποτέλεσμα εικόνας για ανωνυμοι κουκουλοφοροιΜετά την πρόσφατη δικαστική απόφαση για την
περίπτωση του ιστολογίου .Η πόλη  μπορεί να κοιμάται ήσυχη οτι η τιμή  και η υπόληψη της αποκαταστάθηκαν και πλέον οι ανώνυμοι κουκουλοφόροι δεν θα μπορούν να γράφουν ότι θέλουν  Όμως τελικά σε αυτή την πόλη το πρόβλημα  δεν είναι αν αυτοί που γράφουν είναι ανώνυμοι ή επώνυμοι .Το πρόβλημα είναι ποιος γράφει τι γράφει και για ποιον το γράφει .Και κυρίως  αυτός που γράφει αν είναι ελεγχόμενος .Γιατί κάποιοι θέλουν να ελέγχουν και  το κομμάτι της ενημέρωσης . Εξάλλου και η φάμπρικα των γραφείων τύπου και ενημέρωσης σε δημόσιες υπηρεσίες που έχει αρχίσει να αυγαταίνει και στις Σέρρες δεν αποσκοπεί σε κάτι άλλο . Αν λοιπόν ένας γράφει επώνυμα και κατηγορεί κάποιον γιατί είναι έμμισθος υπάλληλος πολιτικού του αντιπάλου εκει δεν υπάρχει πρόβλημα ??? . Μπορεί ένας δημοσιογράφος που σιτίζεται από ένα γραφείο τύπου να είναι αντικειμενικός ??? Μπορεί ένας δημοσιογράφος που κάθε μήνα εκλιπαρεί για διαφήμιση να τα <<βλέπει >> καθαρά  και να κρίνει αρνητικά αυτόν που του δίνει το μηνιάτικο υπό μορφή διαφήμισης  ??? Σκέψεις βάζω στο τραπέζι και επειδή περιμένω οι διάφοροι επώνυμοι που κυνηγούν την ανωνυμία να επιτεθούν να θυμίσω οτι στο κομμάτι που αφορά το δικό μας ιστολόγιο δεν προσβάλαμε ποτέ κανέναν . Δεν ασχοληθήκαμε ποτέ με την προσωπική του ζωή .Και τέλος η οποιαδήποτε κριτική μας ήταν στο κομμάτι των πράξεων του με κριτήριο την πολιτική του ιδιότητα και την συμμετοχή του στην δημόσια ζωή του τόπου .


Απλά θα θυμίσουμε μερικές επώνυμες καταγγελίες  που ειπώθηκαν και γράφτηκαν και δεν ίδρωσε το αυτί κανενός παρά την σοβαρότητα τους .Αν βέβαια γινόταν ανώνυμα κάποιοι θα μιλούσααν για κουκουλοφόρους .

1. Στο δημοτικό συμβούλιο Σερρών συζητείται η λήψη δανείου , το σωματείο υπαλλήλων αντιδρά και ο τότε πρόεδρος των υπαλλήλων κ Πενολίδης <<στολίζει >> όλους του παριστάμενους δημοτικούς συμβούλους ( κάνει λόγο για καταθέσεις στην Ελβετία ). Εκτοξεύοντας βαριές κατηγορίες . Ουδείς προσέφυγε στον εισαγγελέα για να ζητήσει να αποκατασταθεί η τιμή του

2. Αρχές του 2011 δημοσίευμα  εφημερίδας  και καταγγελίες του Στέφανου Φωτιάδη αναφέρουν οτι αντιδήμαρχος ή αντιδήμαρχοι του δήμου Σερρών  χρεώνουν την βενζίνη των ιδιωτικών τους ΙΧ στον δήμο . Το θέμα απασχολεί συνεδρίαση ΔΣ όπου παρά τις μεγαλοστομίες για αίτημα εισαγγελικής παρέμβασης μηνύσεις κ.λ.π . Το θέμα σύντομα ξεχνιέται . Αφήνοντας το ερώτημα να πλανάται ( συκοφαντία , ψέμμα , αλήθεια ??.

3 . 2011 Προεκλογική περίοδος στις εκλογές του Επιμελητηρίου Σερρών .Οι καταγγελίες για την διοίκηση Δρογαλά καθημερινές από τον τότε υποψήφιο πρόεδρο κ Μέγκλα . Ουδείς από την πλευρά Δρογαλά κινείται νομικά . Βέβαια και ο κ Μέγκλας παρά τις υποσχέσεις για διερευνηση του θέματος αν και εκλέχθηκε πρόεδρος το <<ξέχασε >. σύντομα .
4. Το θέμα των κατασκηνώσεων που συνεργάζεται το Επιμελητήριο 

1 σχόλιο:

  1. ΚΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Ο ΔΗΘΕΝ ΙΑΚΧΟΣ, ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ κκ ΔΡΟΓΑΛΑ, ΜΠΑΛΙΤΗ, ΠΟΛΙΤΗ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.