Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Ανδρέας Ανδρεάδης : Ο Τσακαλώτος δικαιώνει τον Ανδρέα Γεωργίου !!!!!

Φωτογραφία του χρήστη Ανδρέας Ανδρεάδης.Η καταδίκη για τον κ. Γεωργίου δεν αφορούσε ποινή για ακατάλληλη
χρήση των στατιστικών,
αλλά για ένα ήσσονος σημασίας θέμα που αφορούσε τη διαδικασία».
Και προσέθεσε ότι «οι στατιστικές του προγράμματος δεν αμφισβητούνται από κανέναν, πόσο δε μάλλον από την ελληνική κυβέρνηση».
Η παραπάνω δήλωση έγινε από τον Υπουργό Οικονομικών της χώρας μας, ως απάντηση στην γερμανική εφημερίδα Die Zeit η οποία τις τελευταίες ημέρες φιλοξένησε ένα εκτενές ρεπορτάζ για το θέμα της ( υποτιθέμενης) παραποίησης των στατιστικών στοιχείων του 2009 από την ΕΛ.ΣΤΑΤ. Ολόκληρη η δήλωση του Έλληνα ΥΠΟΙΚ στο άρθρο που κοινοποιώ, από το σημερινό Φύλλο (10/8.2017)της εφημερίδας «Καθημερινή». http://www.kathimerini.gr/…/tsakalwtos-plhrhs-h-empistosynh…




Αξίζει να διαβαστεί από πολλούς, ιδιαίτερα από τα κόμματα και τους πολιτικούς που συμμετέχουν στον κυβερνητικό συνασπισμό Συριζανελ-Οικ, .Πράσινων, που αντί να κάνουν κάτι ουσιαστικό για την έξοδο από την κρίση εξακολουθούν να πιστεύουν ή να διαδίδουν ιστορίες συνομωσίας για το οικονομικό μας χάλι.. Όπως, ότι στο μνημόνιο μπήκαμε, όχι γιατί η χώρα βρίσκονταν στα πρόθυρα μια άτακτης και οδυνηρής για όλο το λαό χρεοκοπίας, λόγω του μεγάλου χρέους που συσσωρεύτηκε διαχρονικά και του ελλείμματος του 2009 (15,4%), της Κυβέρνησης Καραμανλή-Ν.Δ., αλλά γιατί σχεδιάστηκε εκ του πονηρού από έναν κακό ανώτερο δημόσιο υπάλληλο., σε συνεργασία με την τότε Κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου-ΠΑΣΟΚ. Και ότι σ΄αυτό το καταχθόνιο σχέδιο συμμετείχαν επίσης το ΔΝΤ. η ΕΚΤ η Ε.Ε. η Commission, η Eurostatt, και με πολλοί ακόμα διεθνείς οργανισμοί. Όύτε λίγο , ούτε πολύ δηλ. οι εκπρόσωποι του κυβερνητικού λαϊκισμού προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλος ο πλανήτης. συνωμότησε για να μπει η Ελλάδα στο μνημόνιο, και να περιμένουμε με υπομονή κάποια απόφαση ενός τριμελούς δικαστηρίου για να επιβεβαιώσει αυτή τη συνομωσία!

Όμως οι μύθοι καταρρέουν, από την ίδια την ζωή και από τις επανειλημμένες αποφάσεις δικαστηρίων , που όλες συνηγορούν σ΄αυτό που ο κ. Τσακαλώτος σήμερα δήλωσε:, ότι δηλ. οι στατιστικές του 2009 δεν αμφισβητούνται από κανέναν.

Ας μην περιμένουν λοιπόν στην Κυβέρνηση μια νέα δικαστική απόφαση για να δικαιολογήσουν την αδυναμία τους στην προώθηση πολιτικών που μπορούν να βγάλουν τη χώρα από την κρίση. Ας αντιληφθούν επιτέλους ότι αυτή η πολυπόθητη έξοδος, απαιτεί νέες σημαντικές και προοδευτικές μεταρρυθμίσεις σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής. Όπως εκείνες που ξεκίνησαν να γίνονται από την Κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου, ( ενδεικτικά:: Διαύγεια, Καλλικράτης, Ηλ. Συνταγογράφηση. Οpengov, Nόμος 3839/10 για την αξιολόγηση στο δημόσιο, Πράσινη Ενέργεια, Νόμος για τα ΑΕΙ, Εισαγγελέας οικον, Εγκλήματος, φορολογική μεταρρύθμιση κ.α.) αλλά διακόπηκαν ή δεν συνεχίστηκαν επαρκώς από όσες τη διαδέχτηκαν και από τη σημερινή , παρά τις περί του αντιθέτου, βαρυσήμαντες προεκλογικές εξαγγελίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.