Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Δήμος Ηράκλειας : Δύο συλλήψεις για 7 διαρρήξεις σπιτιών

Αποτέλεσμα εικόνας για διαρρηξη σπιτιουΗ μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, οδήγησε στην εξιχνίαση 7
περιπτώσεων διάρρηξης σπιτιών και στο σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος 22χρονου Έλληνα, για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 22χρονος το βράδυ της 21 προς 22 Μαΐου του 2017 διέρρηξε οικία σε περιοχή των Σερρών και αφαίρεσε είδη ένδυσης και δύο ποδήλατα συνολικής αξίας 1.400 ευρώ, ενώ ενέχεται σε ακόμη 6 περιπτώσεις απόπειρας κλοπής από σπίτια που έγιναν το χρονικό διάστημα από 13 Μαΐου έως 4 Ιουνίου του 2017 σε δύο περιοχές των Σερρών. Σημειώνεται ότι ο προαναφερόμενος είχε συλληφθεί την 08-06-2017 από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας και είναι ήδη έγκλειστος καταστήματος κράτησης για παρόμοια αδικήματα. Ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. Η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

2 σχόλια:

  1. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΑ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Η ΑΛΛΟΙΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ?
    ΜΗΠΩΣΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑΣ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ?
    ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΠΑΝΨ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΛΕΑΝΘΗ
    ΟΥΤΕ ΟΙ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ...
    ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΑ ΣΥΝΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ η ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ 500αρα ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΟΥΦΤΟ?ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΣΕ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ?
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΥΣ(ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΤΟ ΛΕΝΕ)ΓΙΟΥΦΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.