Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Δήμος Σερρών : Πόσα ήταν τα ¨¨σπασμένα ¨¨ που πληρώθηκαν για χρέη των καποδιστριακών δήμων .???

Αποτέλεσμα εικόνας για ποιος θα πληρωσει τα σπασμεναΤο 2010 με την εφαρμογή του Καλλικράτη στον δήμο Σερρών <<πέρασαν >> και οι καποδιστριακοί δήμοι
Καπεταν Μητρούσι , Λευκώνα , Σκουτάρεως και οι κοινότητες Βροντούς και Ορεινής . Έχουν περάσει 7 χρόνια και αν ανατρέξει κανείς στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ συχνά πυκνά υπάρχουν αποφάσεις για πληρωμές οφειλών των πρώην τριών δήμων .Οι περισσότερες εξ αυτών μάλιστα είναι σε εκτέλεση δικαστικών αποφάσεων . Μήπως λέμε μήπως πρέπει κάποια στιγμη να ενημερωθεί ο Σερραίος δημότης για το πόσα ήταν τελικά τα ¨¨σπασμένα ¨¨ που πλήρωσε ο δήμος Σερρών , και πόσα ακόμη θα πληρώσει .
Γιατί όμως μου μετέφερε άνθρωπος που γνωρίζει οι οφειλές των τριών δήμων που πληθυσμιακά είναι ούτε το μισό του παλιού δήμου Σερρών . Ήταν κατά πολύ περισσότερες από τις οφειλές του δήμου .
Και τελικά μήπως πρέπει ο δήμος να ψάξει που δαπανήθηκαν αυτά τα χρήματα , έγιναν τα έργα .
Περιμένουμε τόσο από την δημοτική αρχή όσο και από τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.