Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Ανδρέας Ανδρεάδης : Ύπάρχουν συλλογικές προσπάθειες που μας κάνουν να αισιοδοξούμε

Φωτογραφία του Andreas Andreadis.Στα χρόνια της κρίσης και της απαισιοδοξίας υπάρχουν
κάποιες συλλογικές προσπάθειες που μας κάνουν να αισιοδοξούμε. Μία από αυτές είναι η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ( Κοιν. Σεπ) «Πολύμορφη» που ιδρύθηκε στο Ν. Πετρίτσι Σερρών από πέντε συμπολίτες μας-κατοίκους της παραπάνω Κοινότητας. 
Στη φωτογραφία με την Πρόεδρο της Επιχείρησης k. Στυλιανή Προφυλλίδου, η οποία με ενημέρωσε για τις δράσεις που σχεδιάζει από κοινού με τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη του Δ.Σ.
Περισσότερα στην ιστοσελίδα της Επιχείρησης http://odigos.biz/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D%CE%BC%CE%BF%CF%…/
Για την ιστορία του θέματος των Κοιν. Σεπ: Ο νόμος 4019 που για πρώτη φορά έδωσε το δικαίωμα ίδρυσης τέτοιου είδους επιχειρήσεων , ψηφίστηκε το 2011 από την Κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου.
Μετά την ψήφιση του Νόμου δημιουργήθηκαν 1100 περίπου επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, μερικές από αυτές στο Νομό Σερρών Καλή επιτυχία σε όλες με την ευχή να γίνουν περισσότερες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.