Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Προμαχώνας Σερρών: Νέες συλλήψεις . Σε έξαρση το λαθρεμπόριο τσιγαρων και ποτών

Προμαχώνας Σερρών: Συνελήφθησαν άτομα που προσπάθησαν να περάσουν ποτά και τσιγάρα στην Ελλάδα Δυο άτομα συνελήφθησαν στο Προμαχώνα Σερρεών που προσπάθησαν να περάσουν παράνομα
φιάλες ποτών και τσιγάρα.

Συνελήφθη χθες το μεσημέι στον Προμαχώνα Σερρών από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας 31χρονος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του αυτοκίνητου που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 52 φιάλες αλκοολούχων ποτών, τα οποία εισήγαγε νωρίτερα από γειτονική χώρα, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί και τα οποία κατασχέθηκαν προκειμένου να αποσταλούν στο Τελωνείο Σερρών, για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων. Επιπλέον κατασχέθηκε το παραπάνω αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς των λαθραίων ποτών.
Επίσης, χθες το μεσημέρι στον Προμαχώνα Σερρών, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, ένας 31χρονος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του αυτοκίνητου που επέβαινε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 42 φιάλες αλκοολούχων ποτών και 140 πακέτα τσιγάρων, τα οποία εισήγαγε νωρίτερα από γειτονική χώρα, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα παραπάνω λαθραία ποτά και τσιγάρα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Σερρών για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο του 31χρονου.

http://www.seleo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.