Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Στέφανος Φωτιάδης . Δεν αναγνωρίζουμε ως πρόεδρο της ΔΕΥΑ Σερρών τον Κώστα Χασαπίδη

Η πολιτική αντιπαράθεση Στέφανου Φωτιάδη και Κώστα Χασαπίδη για όσους δεν γνωρίζουν ανάγεται  από την εποχή του πάλαι ποτέ Καποδιστριακού δήμου Λευκώνα . Χθες είχαμε ακόμη ένα επεισόδιο στην αντιπαράθεση τους . Αφού ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης με αφορμή την συνάντηση του με το σωματείο εργαζομένων της επιχείρησης ύδρευσης . Επιτέθηκε στον πρόεδρο κ Χασαπίδη τον οποίο όπως ανέφερε δεν αναγνωρίζουν ως πρόεδρο της ΔΕΥΑ Σερρών . Στην ερώτηση του Γιώργου Καπετάνιου ποιος είναι ο λόγος ο κ Φωτιάδης τόνισε οτι ο κ Χασαπίδης με τον τρόπο που λειτουργεί διχάζει .Ενώ κλείνοντας τον κατηγόρησε για βόλεμα ημετέρων αναφερόμενος σε υδρομετρητή που όπως είπε χαρακτηριστικά πήρε το ασανσέρ και ανέβηκε στην πυραμίδα της διοίκησης . Ενω δεν παρέλειψε να επαναφέρει το θέμα του προστίμου που επιβλήθηκε στον κ Χασαπίδη (με την ιδιότητα του προέδρου της ΔΕΥΑ ) και το έχει πληρώσει  η επιχείρηση 

1 σχόλιο:

  1. Με την Σταλακτή να μας πει κάποιος τι εγινε. Καπετάνιο ψάξε. Ο Στέφανος τα έχει χάσει να ξέρετε. Δεν αναγνωρίζει κανέναν απο τότε που έχασε για 12.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.