Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Νοσοκομείο Σερρών .Άσκηση ετοιμότητας την Τετάρτη 1/2

Σε ετοιμότητα βρίσκεται το προσωπικό των Νοσοκομείων της Κεντρικής Μακεδονίας,
προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι έκτακτες ανάγκες, η διαχείριση κρίσεων καθώς και η βελτιστοποίηση της συνεργασίας με τους εμπλεκόμενους φορείς.
Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν ασκήσεις στο πλαίσιο του Πανελλαδικού Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και της εφαρμογής των Επιχειρησιακών Σχεδίων του ΕΚΕΠΥ «Σώστρατος» και «Περσέας» σε Νοσοκομεία της 3ης και 4ης ΥΠΕ.
Ειδικότερα, θα διεξαχθούν στα Νοσοκομεία Γ.Ν. Παπανικολάου Θεσσαλονίκης αύριο Τρίτη 31 Ιανουαρίου, στο Γ.Ν. Γιαννιτσών την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, στο Γ.Ν. Σερρών την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου και στο Γ.Ν. Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου.
Την άσκηση θα επιβλέπει κλιμάκιο του ΕΚΕΠΥ με επικεφαλής τον διοικητή κ. Νίκο Παπαευσταθίου και θα συμμετάσχουν η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ, η Ελληνική Αστυνομία, η Πολιτική Προστασία καθώς και τοπικοί φορείς .

http://www.thestival.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.