Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Δήμος Σερρών . Εκλογές στην Δημοτική πρωτοβουλία

Αποτέλεσμα εικόνας για δημοτική πρωτοβουλία σερραίων Γενική συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη  υποψηφίου,Προέδρου, μελών
του συντονιστικού συμβουλίου και μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής  πραγματοποιούνται σημερα στην δημοτική πρωτοβουλία Σερραίων


.Σας γνωρίζουμε ότι το συντονιστικό συμβούλιο της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων αποφάσισε, σύμφωνα με το άρθρο 13 του καταστατικού της, τη σύγκλιση της τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών της, στις 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017, ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 11.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ Κ.Ε.ΔΗ.Σ. (ΠΡΩΗΝ Δ.Ε.Π.Κ.Α. ΟΔΟΣ: ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 34), με τα εξής θέματα στην ημερήσια διάταξη:

1.    Επικύρωση εγγραφών μελών από τη Γενική Συνέλευση.
2.    Οικονομικός απολογισμός έτους 2016 – προϋπολογισμός έτους 2017.
3.    Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
4.    Εκλογή τριμελούς εφορευτικής επιτροπής για τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών, σύμφωνα με το άρθρο 17 του καταστατικού.
5.    Απολογισμός πεπραγμένων έτους 2016.
6.    Ερωτήσεις, τοποθετήσεις από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης.
7.    Εκλογές για την ανάδειξη υποψηφίου,Προέδρου, μελών του συντονιστικού συμβουλίου και μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Η ημερομηνία 22 Ιανουαρίου 2017 είναι η ΤΕΛΙΚΗ ημερομηνία πραγματοποίησης της Γενικής Συνέλευσης και κατά συνέπεια δε θα ακολουθηθεί η διαδικασία της επαναληπτικής σύγκλισης της Γενικής Συνέλευσης που προβλέπεται στο άρθρο 13 του καταστατικού για να αποφευχθεί κάθε άσκοπη μετακίνηση των μελών. Καλούνται όλα τα μέλη της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων να συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση.

Όσα μέλη της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα Προέδρου, μελών του συντονιστικού συμβουλίου και της εξελεγκτικής επιτροπής, μπορούν να το δηλώσουν στο γραφείο της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων, Μεραρχίας 30 – 1ος όροφος, καθημερινά από ώρα 19.00 έως 21.00 ή στο τηλέφωνο- 6977659235 και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης 22 Ιανουαρίου 2017. Η εκλογική διαδικασία θα αρχίσει αμέσως μετά το τέλος των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης και θα ολοκληρωθεί την ώρα 16.00.

Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης είναι ανοιχτές για όλους τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.