Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Σέρρες . Ποιος αυτοδιοικητικός παραμένει ¨¨κοπανατζής ¨¨ ???.

Αποτέλεσμα εικόνας για ερωτηματικοΑυτό που έχουν υποστηρίξει και γράψει κατά καιρούς  πολλοί οτι η εξουσία είναι εθιστική φαίνεται
οτι πάει γάντι σε γνωστό αυτοδιοικητικό του νομού . Ο συγκεκριμένος που αυτή την στιγμή δεν έχει θεσμικό ρόλο αφού ο λαός  τον έταξε στα έδρανα της αντιπολίτευσης αναζητεί συνεχώς τρόπους για να μην εργαστεί στην υπηρεσία που υπηρετεί. Προ ημερών όπως έμαθα αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η συμπεριφορά του στους υπαλλήλους της υπηρεσίας που υπηρετεί αφού η απόφαση να εργαστεί θεωρήθηκε από τον ίδιο ως ...δίωξη με αποτέλεσμα να ¨¨επιτεθεί ¨¨ λεκτικά σε υπαλλήλους μέχρι και στον προιστάμενο της υπηρεσίας ο οποίος όπως έμαθα τον πέταξε με τις κλωτσιές εκτός γραφείου ( βέβαια κάθε πρώτη του μηνός δεν έχει πρόβλημα να εισπράττει τον μισθό )  . Και εγώ αναρωτιέμαι έτσι λειτουργούσε στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης τους οποίους διοικούσε  Να δουλεύουν μόνο οι μη προνομιούχοι και τα ..κορόιδα ???


ΥΓ .Το  παραπάνω επεισόδιο που περιέγραψα είναι μια επανάληψη όσων γίνονται κάθε χρόνο εδώ και αρκετά χρόνια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.