Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Θόδ Αραμπατζής . Να πληρώσει τα χρέη του στο Αυτοκινητοδρόμιο ο Τάσος Χανλίογλου .

Δεν θα πλήξουμε ποτέ σε αυτή την πόλη  ή αν θέλετε ο ..διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες .Μόνο ....17.300 ευρώ ( δεκαεφτά χιλιάδες τριακόσια ευρώ ) χρωστάει στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ
 ο κατά δήλωση του πνευματικός του πατέρας  κ Τάσος Χανλίογλου 



Τις προηγούμενες ημέρες διαβάσαμε στην εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ ( και αναδημοσιεύσαμε )  το άρθρο του κ Τάσου Χανλίογλου ο οποίος στην ουσία κατήγγειλε την προσπάθεια του προέδρου του ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟΥ Α.Ε κ Αραμπατζή να περάσει από το ΔΣ απόφαση για να είναι έμμισθη η θέση του προέδρου . Τα όσα έγραψε ο κ Χανλίογλου τα επανέλαβε μιλώντας στο ΔΙΚΤΥΟ και τον Γιώργο Καπετανιο όπου μάλιστα τόνισε την ανάγκη εθελοντικής προσφοράς  .
Η απάντηση ήρθε την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου από τον προεδρο κ Αραμπατζή ο οποίος κάλεσε τον κ Χανλίογλου να πληρώσει τα χρέη του τα οποία είναι ληξιπρόθεσμα εδω και πολυ καιρο και τα οποία ανέρχονται στις 17.300 ευρώ . Μάλιστα ο κ Αραμπατζής συνέδεσε την επίθεση του κ Χανλίογλου στο πρόσωπο του με την απόφαση να κινηθεί η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΑΕ δικαστικά εναντίον του προκειμένου να εισπράξει τα οφειλομενα


ΠΗΓΗ ΔΙΚΤΥΟ 

ΥΓ .Το ιστολόγιο μας μεταφέρει χωρίς να υιοθετεί τα όσα ισχυρίστηκε ο κ Αραμπατζής . Οφείλει όμως ο κ Χανλίογλου να απαντήσει άμεσα αν πράγματι ευσταθούν οι καταγγελίες για το πρόσωπο του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.