Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Στις Σέρρες ο Δημήτρης Στρατούλης.

Αποτέλεσμα εικόνας για STRATOYLHSΔιήμερη επίσκεψη στας Σέρρας, την Δευτέρα 12 και Τρίτη 13 Σεπτέμβρη 2016,  θα πραγματοποιήσει ο πρώην
αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφάλισεων και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ,  Δημήτρης Στρατούλης.

Την Δευτέρα 12  Σεπτέμβρη, θα συναντηθεί με τους συνδικαλιστές του Εργατικού Κέντρου Σερρών, του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ,  καθώς και με συνδικαλιστικούς φορείς της πόλης και του Νομού.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, σε ανοιχτή εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Σερρών, θα συζητήσει για την συμβολή της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ στην ανάπτυξη των εργατικών και λαϊκών αντιστάσεων και αγώνων για την απόκρουση των μνημονιακών μέτρων και την πολιτική πρόταση της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, για την έξοδο από την κρίση.

Την Τρίτη 13 Σεπτέμβρη, θα επισκεφθεί τους εργαζόμενους του Δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, για να συζητήσει μαζί τους, τις επερχόμενες, εργασιακές και συνδικαλιστικές, αλλαγές που απαιτεί η Τρόικα και υπέγραψε η ελληνική κυβέρνηση, ως προαπαιτούμενα των μνημονιακών υποχρεώσεων,με επικεντρο την κατεδάφιση των εργασιακών σχέσεων και την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων.
Γραφείο Τύπου
της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕΡΡΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.