Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Δήμος Σερρών . Καμπανάκι Παπαβασιλείου στους απόντες δημοτικούς συμβούλους

Papavasileiou_Το γράψαμε πολλές φορές οτι σε κάθε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο αριθμός των δημοτικών συμβούλων που απουσιάζει είναι διψήφιος . Μάλιστα ορισμένοι απουσιάζουν <<συστηματικά >> αφού σε κάθε τρεις συνεδριάσεις προσέρχονται στην μια . Ενω υπάρχουν και κάποιοι που έχουν ξεπεράσει προ πολλού τις  τρεις συνεχόμενες απουσίες . Μάλιστα το ίδιο συμβαίνει στις συνεδριάσεις και κάποιων εκ των διοικητικών συμβουλίων των διαφόρων επιτροπών και οργανισμών του Δήμου . Η κατάσταση μάλλον έφτασε στο απροχώρητο αφού σύμφωνα με δημοσίευμα του ΣΕΡΡΑΙΚΟΥ ΘΑΡΡΟΥΣ στην συνεδρίαση της Τετάρτης ο πρόεδρος του ΔΣ κ Παπαβασιλείου χτύπησε το καμπανάκι για τους μονίμως απόντες 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
Aυστηρές συστάσεις με αποδέκτες τους δημοτικούς συμβούλους που δεν προσήλθαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Σερρών ο πρόεδρος του Δ.Σ Βασίλειος Παπαβασιλείου το βράδυ της Τετάρτης 7 Σεπτεμβρίου. Ο τελευταίος ενοχλημένος από την ελάχιστη απαρτία  που καταγράφηκε στη συνεδρίαση κάλεσε τους δημοτικούς συμβούλους να μην απουσιάζουν , να συνετιστούν και να επιδείξουν αίσθημα ευθύνης.

Δ.Ν.

http://www.sertharros.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.