Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Δήμος Σερρών . Πρόστιμο στον Φυσιολατρικό Παραθεριστικό Σύλλογο Χρυσοπηγής

Στην επιβολή προστίμου ύψους 660 ευρώ στον
Φυσιολατρικό Παραθεριστικό Σύλλογο  Χρυσοπηγής προχώρησε ο δήμος Σερρών μετά από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου .Σύμφωνα με την   Έκθεση παράβασης του Τµήµατος Πολιτικής Προστασίας του ∆ήµου, το ανωτέρω Σωµατείο δεν προέβη σε καθαρισµό των ακαλύπτων χώρων του οικισµού τους. Για τον λόγο αυτό το τµήµα της Πολιτικής Προστασίας του ∆ήµου Σερρών προέβη σε αυτεπάγγελτο καθαρισµό των ανωτέρω ακαλύπτων χώρων .Καταλογίζει, σύµφωνα µε την  έκθεση κοστολόγησης του Τµήµατος Πολιτικής Προστασίας του ∆ήµου Σερρών, δαπάνη ποσού 660,00 € στο Σωµατείο «Φυσιολατρικός Παραθεριστικός Σύλλογος ‘Η Χρυσοπηγή», για τον καθαρισµό ακαλύπτων χώρων στον οικισµό “Η Χρυσοπηγή”,

. Στην απόφαση αυτή ο ∆ηµοτικός Σύµβουλος κ. Γιαννακίδης ∆ηµήτριος, µειοψήφισε προτείνοντας τον καταλογισµό χαµηλότερου ποσού, δεδοµένου, όπως υποστήριξε, τελικώς ο Φυσιολατρικός Παραθεριστικός Σύλλογος “Η Χρυσοπηγή”, συνέβαλε στον καθαρισµό των ακάλυπτων χώρων.


ΕΔΩ Η ΑΠΟΦΑΣΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.