Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΥΡΙΖΑ Σερρών . Ανοιχτή εκδήλωση για το 2ο Συνέδριο

Αποτέλεσμα εικόνας για συριζα σερρωνΗ Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑτης πόλης των Σερρών,πραγματοποιεί εν όψει του 2ου Συνέδριου του κόμματοςανοικτή πολιτική εκδήλωση.
Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016,στις 6 απόγευμα και στην αίθουσα της ΚΕΔΗΣ (στο στρόγγυλο της οδού Εθνικής Αντίστασης). Σε αυτήν θα παραστεί και θα παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματος οΓραμματέαςτηςΚεντρικήςΕπιτροπήςτουΣΥΡΙΖΑ  ΠαναγιώτηςΡήγας.
Θαεπακολουθήσειδιάλογος.
Ηεκδήλωσηείναιανοικτήσεόλουςτουςδημοκρατικούςπολίτεςαλλάκαισεεκπροσώπουςφορέων.
ΣτηνπολιτικήσυγκυρίαπουδιανύουμεστόχοςτουΣΥΡΙΖΑείναιόχιμόνοηδιεύρυνσητουκόμματος,αλλάκαιησυστράτευσηόλωντωνπολιτώνπουοραματίζονταικαιεπιθυμούννααλλάξεισελίδαηχώρα.
Σαςκαλούμελοιπόνναπάρετεμέροςσεαυτότονδιάλογο,καταθέτονταςτιςπροτάσειςκαιτιςαπόψειςσαςέτσιώστεναενισχύσουμεαυτήτηνπροσπάθεια,γιαένακόμμαανοιχτόστηνκοινωνίαδημιουργώνταςσυνθήκεςαμφίδρομηςεπικοινωνίας.
Γιαένακόμμαενεργώνμελώνπουσυμμετέχουνστηδράσηκαιστησυνδιαμόρφωσηθέσεων,ανατρέπονταςτηνιδεολογίατηςανάθεσηςκαιτηςπελατειακήςλογικής.
ΣαςπεριμένουμεόλεςκαιόλουςτηνΠαρασκευή 23/9/2016 &ώρα6:00μ.μ.στηναίθουσατηςΚΕΔΗΣ (στοστρόγγυλοτης οδούΕθνικήςΑντίστασης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.