Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Το QUIZ της ημέρας : Αυτοι απο ποιο ΟΧΙ είναι

Σε εξέλιξη η συγκέντρωση του ΟΧΙ στο ΣύνταγμαΔιαδήλωση των υποστηρικτών του ΟΧΙ αυτη την ώρα έξω από την βουλή .Η απορία μου είναι
.Αυτοι τι ψηφίσαν την προηγούμενη Κυριακη ΟΧΙ ελπίζοντας οι υπόλοιποι να ψηφίσουν ΝΑΙ ?? Η είναι γνήσιοι υποστηρικτές του ΟΧΙ 






Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συγκέντρωση κατά της λιτότητας στο Σύνταγμα, με το κάλεσμα των υποστηρικτών του ΟΧΙ να γίνεται μέσω διαδικτύου.

«Με το περήφανο “όχι” προχωράμε μπροστά φτιάχνουμε την καινούρια Ελλάδα της αξιοπρέπειας και με τους άλλους λαούς την Ευρώπη της δημοκρατίας. Οι εκβιασμοί και τα τελεσίγραφα επιστρέφονται», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο κάλεσμα των διοργανωτών για τη «μεγάλη γιορτή του όχι», όπως σημειώνουν.
Στην πλατεία Συντάγματος και έξω από τη Βουλή έφτασε μέσω της οδού Σταδίου και η πορεία του ΠΑΜΕ, που ξεκίνησε νωρίτερα από την πλατεία Ομονοίας.
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.