Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Λήστεψαν και τραυμάτισαν ηλικιωμένο

ηλικιωμένοςΣε χωριό των Σερρών ένα ζευγάρι (48χρονος και 52χρονη),
ενεργώντας από κοινού την Παρασκευή (10-07-2015) το πρωί, πλησίασαν με το όχημα που επέβαιναν 89χρονο ημεδαπό και με τη μέθοδο της απασχόλησης, η δράστιδα του αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό.
Επιπλέον, κατά την διαφυγή τους ο 48χρονος άνδρας πραγματοποίησε με το όχημα που οδηγούσε οπισθεν, με αποτέλεσμα να παρασύρει και να τραυματίσει ελαφρά τον ηλικιωμένο άντρα.
Τις έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, καθώς και την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.
Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, σε βάρος δύο ατόμων, που εμπλέκονται σε περίπτωση ληστείας ηλικιωμένου σε χωριό των Σερρών.
Πρόκειται για ένα 48χρονο άντρα και μία 52χρονη γυναίκα, σε βάρος των οποίων, σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας κατά συναυτουργία.
Η σχηματισθείσα δικογραφία, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα πλημμελειοδικών Σερρών.

http://www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.