Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Συλλήψεις για κλοπή αγροτικού

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών,
είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη δύο ατόμων, που εμπλέκονται σε περίπτωση κλοπής αγροτικού Ι.Χ.Φ. οχήματος, από την Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για δύο ημεδαπούς ηλικίας 36 και 38 ετών, σε βάρος των οποίων αλλά και 19χρονου συνεργού τους, σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.
Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι, ενεργώντας από κοινού χθες (09-07-2015) κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, αφαίρεσαν από περιοχή της Ασπροβάλτας αγροτικό όχημα.
Ακολούθως, οι τρεις δράστες το μετέφεραν σε εγκαταλελειμμένο συνεργείο αυτοκινήτων σε περιοχή των Σερρών, προκειμένου να προχωρήσουν στην κατάτμησή του σε ανταλλακτικά, με σκοπό τον προσπορισμό παράνομου οικονομικού οφέλους από την μετέπειτα μεταπώλησή τους.
Έπειτα από ευρείες αστυνομικές αναζητήσεις, το μεσημέρι της ίδιας μέρας, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στις Σέρρες, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας οι δύο εκ των δραστών.
Το αγροτικό όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε ακέραιο στον νόμιμο ιδιοκτήτη του.
Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.