Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Το ερώτημα της ημέρας : Τι ξέχασε η δήμαρχος ????

 


 

 Συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης ( σύμφωνα με το δελτίο τύπου του δήμου Σερρών  )  παραχώρησε την Πέμπτη το πρωί 25 Απριλίου στους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, η Δήμαρχος Σερρών κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα.

Εφ ολης της ύλης δεν ήταν θα παρατηρήσουμε γιατι η δήμαρχος απέφυγε να πει το παραμικρό για το θέμα των στρατοπέδων . Το  γιατι ??? 

Ο σμπίρος μου ψιθύρισε οτι συνειδητά δεν υπήρξε η παραμικρή αναφορά. Γιατι ήθελαν να αποφύγουν τυχόν δύσκολες ερωτήσεις σε οτι αφορά .Το θέμα της έκτασης στο στρατόπεδο Παπαλουκα που διεκδικεί η Μητροπολη 

2 σχόλια:

  1. Εδώ και 5 μήνες παρακολουθούμε ένα τραγικό επικοινωνιακό μόνο σόου. Πάλι δεν είπε τίποτα σημαντικό .η κατάσταση στη πόλη χειροτερεύει μέρα με την ημέρα . Και όχι δεν είναι δικαιολογία τι παρέλαβαν και πότε . Σχεδόν όλα τα στελέχη της ήταν ήδη στα πράγματα του δήμου είτε γνώριζαν καταστάσεις . Κακή αρχή για μια φούσκα δημοτική αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά και δεν είναι δικαιολογία τι παρέλαβαν. 4 χρόνια ύποπτα σιωπούσαν είτε γιατί συγκυβερνούσαν είτε γιατί δεν ήξεραν, δεν ασχολούνταν, μεσάνυχτα είχαν, και τα δυο ίσχυσαν. Βόλευαν τα "παιδιά τους", κακοί δε γίνονταν, οι καλύτεροι σύμμαχοι. Και οδηγηθήκαμε σε αυτό το χάλι. Χωρίς έλεγχο η έπαρση και η αλαζονεία του Χρυσάφη φούντωσε και αποδείχθηκε καταστροφική για τον Δήμο. Η χειρότερη Δημοτική Αρχή που πέρασε με την πιο αδιάφορη και ύποπτη αντιπολίτευση. Είναι τόσο χάλια η κατάσταση στον Δήμο που και χωρίς Δημοτική Αρχή, με υπηρεσιακή διοίκηση, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα γιατί πιο κάτω δεν πάει. Χρυσάφης - Φωτιάδης με τα επιτελεία τους μας αποτέλειωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.