Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Δήμος Σιντικής : Την παραίτηση του προέδρου του ΔΣ ζητά ο Ιωσήφ Παναγιωτίδης


Την παραίτηση του δημοτικού συμβουλίου Σιντικής ζητά ο επικεφαλής της παράταξης ΕΝΩΣΙ Ιωσηφ Παναγιωτίδης. Με αφορμή την πρόσκληση που στάλθηκε στα μέλη του δημοτικού συμβουλίου για την πρόσφατη συνεδρίαση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο Κ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

 

 

 Από την έναρξη της θητείας του το ΔΣ ποτέ δεν λειτούργησε σωστά και ομαλά. Τελευταίο συμβάν : Την Παρακευή 5 Μαρ 2021 πήραμε Πρόσκληση στο email για τηλεδιάσκεψη στις ...4-3-2021 και λίγο παρακάτω αναφέρει θα γίνει στις 5 Μαρτίου 2021. Στο έγγραφο με τα θέματα της πρόσκλησης η κλήση είναι για 10-3-21 (Τετάρτη). ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΛΙΣΟΥΝ ΟΜΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;;;;; Εάν το αφήσουμε έτσι και δεν το επισημάνουμε ώστε μα διορθωθεί ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ( e-presence. gov) Ο Πρόεδρος του ΔΣ ( προσωπική επιλογή του δημάρχου ) πρέπει πλέον να παραιτηθεί για να προφυλάξει το κύρος του ΔΣ καθόσον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΜΑΛΑ !!!ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.