Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Νοσοκομείο Σερρών : Ανακοινώσεις λύσεων δια F/B


 Με ανάρτηση του στην προσωπική σελίδα που διατηρεί

σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ο υποδιοικητής του Νοσοκομείου Σερρών κ Πεγίδης. Κάνει γνωστό οτι λύθηκε το πρόβλημα με τις εφημερίες της Καρδιολογικής Κλινικής 


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Κ ΠΕΓΙΔΗ


Δόθηκε λύση στο πρόβλημα εφημεριών της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Σερρών από την 4η Υγειονομική Περιφέρεια. Με εντολή του Διοικητή κ. Τσαλικάκη θα καλυφθούν συνολικά έξι (6) ενεργείς εφημερίες (2 εφημερίες από γιατρούς του ΓΝΘ Ιπποκράτειο, 2 εφημερίες από το ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ και 2 εφημερίες από Κέντρο Υγείας) καθώς και 1 εφημερία από ειδικευόμενο ιατρό του ΓΝΘ Άγιος Παύλος.
Ήδη μετακινήθηκε από 16 Οκτωβρίου μία ειδικευόμενη (με παράταση), μία εφημερία ειδικευόμενου θα καλυφθεί από ειδικευόμενο ιατρό της Παθολογικής Κλινικής ενώ από τα μέσα Νοεμβρίου θα εξομαλυνθεί η κατάσταση με την παρουσία μιας επιπλέον ειδικευόμενης και τον διορισμό νέου Καρδιολόγου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.