Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

ΚΕΔΗ Σερρών : Δωρεάν Covid-test για τα παιδια των ΚΔΑΠ -ΜΕΑ ζητά η Αριάδνη Παπαφωτίου


Με επιστολή της προς της ΚΕΔΗΣ η δημοτική σύμβουλος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της επιχείρησης κ Παπαφωτίου. Ζητά να γίνουν τεστ COVID στα 39 παιδιά ΜΕΑ των ΚΔΑΠ .Καθώς όπως τονίζει αυτό κρίνεται απαραίτητο για την προστασία των παιδιών καθώς  κάποια  από αυτά είναι και με υποκείμενα νοσήματα

Προς

την Πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ
κ. Χρυσάνθη Παλάζη 

Κοινοποίηση : κ. Βούλα Ιωαννίδου -  Δ/ντρια ΚΕΔΗΣ


                                                                                                                                    Σέρρες 27/10/2020


Θέμα:  Κορονοιός και μέτρα στο ΚΔΑΠ – ΜΕΑ


Κυρία Πρόεδρε

Με τα δεδομένα της πανδημίας και της επιθετικής εξάπλωσης του κορονοιού στον Δήμο Σερρών αυτό το διάστημα, επιβάλλεται  ιδιαίτερη μέριμνα για τα 39 παιδιά ΜΕΑ του ΚΔΑΠ Ομόνοιας.
Είναι γνωστό ότι  κάποια  από αυτά είναι και με υποκείμενα νοσήματα.  Η  δομή όπου περνούν σημαντικό μέρος της ημέρας τους θα πρέπει να διασφαλίζει  την υγεία τους.

Προτείνω:
--1) Να μεριμνήσει η ΚΕΔΗΣ ώστε οργανωμένα και δωρεάν, να γίνει  Covid-test  σε όλα τα φιλοξενούμενα  άτομα ΜΕΑ αλλά και στο προσωπικό του ΚΔΑΠ, με ανάλογες συστάσεις και στις οικογένειές τους.
--2) Με την συνδρομή του Νομιάτρου να εξεταστεί ο  βέλτιστος τρόπος  προστασίας της συγκεκριμένης  δομής  και να ζητηθεί γνωμάτευσή του για την συνέχιση ή την προσωρινή αναστολή λειτουργίας της δομής.


Βάζοντας πάνω από όλα την Υγεία και την Ασφάλεια των συνδημοτών μας και εστιάζοντας στους έχοντες ιδιαίτερες ανάγκες, να κάνουμε το καλύτερο σ τους τομείς ευθύνης της ΚΕΔΗΣ.



Ευχαριστώ

Αριάδνη Παπαφωτίου
Μέλος ΔΣ ΚΕΔΗΣ
Επικεφ. ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων

3 σχόλια:

  1. Σωστή πρόταση! Αλλά αφού είναι μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΗΣ και το
    Πρότεινε εκεί, ποια η ανάγκη να το δημοσιοποιήσει κιόλας;
    Αχ αυτή η δίψα για προβολή. Κρίμα να επισκιάζει μια τόσο καλή πρόταση.
    Δείχνει ότι όλα στοχεύουν στην επικοινωνία της επικεφαλής του εαυτού της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με την καλή σου κουβέντα πάντα είσαι. Το ότι δηλ. η δημ.αρχή για το κάθε αυτονόητο που κάνει ανεβάζει και ένα δελτίο τύπου δεν σου λέει κάτι. Επισκευάζει χαλασμένα πλακάκια δελτίο τυπου, επισκευάζει τα συντριβάνια δελτίο κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απ ότι καταλαβαίνω θέλετε να μην μιλάει και αν μιλάει να μην το μαθαίνει κανείς.
    Σωστοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.