Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Πανσερραϊκός: Έχασε αλλά άρεσε


Θετικές εντυπώσεις άφησε ο Πανσερραϊκός στο φιλικό του παιχνίδι στην Ξάνθη κόντρα στην τοπική ομάδα αν κι έχασε με σκορ 1-0.

Οι παίκτες του Πέτρου Στοΐλα έδειξαν ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο κόντρα σε μια ομάδα που αν και ανέτοιμη έχει στο ρόστερ της ποιοτικούς έμπειρους ποδοσφαιριστές κι έχει στόχο την επιστροφή της στη Σούπερ Λιγκ. Ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, είχε την κατοχή της μπάλας, περισσότερα τρεξίματα από τους γηπεδούχους που ξεκίνησαν αργά την προετοιμασία τους και προσπάθησε με όλους τους τρόπους να πετύχει ένα γκολ. Τελικά αυτό ήρθε για  την Ξάνθη στο 21ο όταν μετά από σέντρα του Σιατραβάνη, ο 30χρονος Βούλγαρος διεθνής Ράντοσλαβ Βασίλιεφ με εξαιρετική κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Μάλιστα ο υψηλόσωμος επιθετικός της Ξάνθης είχε απειλήσει ένα λεπτό νωρίτερα με εντυπωσιακό «ψαλιδάκι» αλλά ο Ζαχαρίας Καβουσάκης ξεδίπλωσε το ταλέντο του και με εκπληκτική επέμβαση έστειλε την μπάλα κόρνερ. Ο Πανσερραϊκός είχε σουτ με τον Κόντσι στα πρώτα λεπτά, ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του νεαρού Αργεντινού από τον Βέλιτς στο τέλος του ημιχρόνου, κεφαλιά με τον Γιώργο Γεωργιάδη και σουτ του Νίκου Κρητικού να μην βρίσκουν στόχο.

Βρήκε «λαυράκια»

Εξαιρετικές αποδεικνύονται από παιχνίδι σε παιχνίδι οι επιλογές των δύο ξένων παικτών του Πανσερραϊκού, του αριστερού μπακ Μάρκος Αριέλ Πίντο και του αριστερού χαφ εξτρέμ Ντάβιλα Μέσσι Κεσίε. Ανεπίσημο ντεμπούτο με τα «λιοντάρια» έκανε σήμερα ο Αργεντινός επιθετικός Τόμας Πράντο.

Μαζί με Παπάζογλου

Ο Σερραίος αμυντικός Τάσος Παπάζογλου δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού αλλά είχε την ευκαιρία να συναντήσει πολλούς φίλους. Μάλιστα ο δυναμικός στόπερ παρακολούθησε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο μαζί με τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού Τάσο Καζία και τον τεχνικό διευθυντή Απόστολο Λιβανό.

Βρήκε τον Γερμανό του

Κλίμα ενθουσιασμού επικρατεί στη Ξάνθη από τις συνεχόμενες ανακοινώσεις εντυπωσιακών μεταγραφών αφού σήμερα έγινε γνωστή η 22η προσθήκη που είναι ο  33χρονος διεθνής Γερμανός επιτελικός μέσος Πάτρικ Έλμπερτ  (Χέρτα, Βαγιαδολίδ, Σπαρτάκ Μόσχας, Ράγιο Βαγεκάνο,  Δυναμό Δρέσδης)

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Βέλιτς, Στάθης (77ο Έλιοτ), Παντελιάδης, Τσαμούρης (46ο Κέβιν), Ρουσσάκης, Τεσίγια (63ο Μπριλάντε), Θυμιάνης, Σιατραβάνης (80ο Σιατραβάνης), Οκάν Σουλεϊμάν (46ο Παπάζογλου Θ.), Αλή Ερτουρούλ (46ο Ντίνας), Βασίλιεφ (63ο Φασίδης)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Καβουσάκης, Ζέρης, Καλί (89ο Τσόπελας), Κουτσίδης (60ο Γιανναράκης), Πίντο (81ο Γερόλυμος), Κρητικός (82ο Γράβας), Τσιμίκας (89ο Πέτρου), Κόνσι (55ο Στεργίδης), Μέσι Κεσιέ (46ο Ολαϊτάν), Γεωργιάδης (76ο Μασκανάκης), Γκούρτσας (65ο Πράντο).

 

ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ  - ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.