Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Σέρρες : Επειγόντως παρεμβάσεις στους ¨΄δρόμους της φωτιάς ¨¨

Θυμάστε τις περίφημες αναπλάσεις πέριξ του κέντρου
της πόλης με τους περίφημους κόκκινους δρόμους , τους ανεμιστήρες , τα συντριβάνια κ.λ.π .
Το έργο έγινε και καλώς έγινε  αφού πρόσφερε ποιοτική αναβάθμιση . όμως  το έργο θέλει και συντήρηση και φροντίδα .Ουκ ολίγα τα παράπονα σε αυτά τα τεσσερα  χρόνια ( θυμίζουμε βέβαια οτι μετά την ολοκλήρωση του το ΔΣ είχε ψηφίσει μια επιπλέον δαπάνη για διορθωθούν οι κακοτεχνίες ) .
Σήμερα επείγει να υπάρξουν διορθωτικές παρεμβάσεις. Αφου τα μάρμαρα πρασίνισαν , τα συντριβάνια στέρεψαν , οι ανεμιστήρες παράγουν θόρυβο αντι για δροσιά και οι δρόμοι της φωτιάς ( κόκκινοι ) έχουν μαυρίσει 

Ας το δει η νέα δημοτική αρχή . Ένα έργο που κόστισε κάποια εκατομμύρια μέσα σε τεσσερα  χρόνια να παρουσιάζει αυτή την εικόνα ..δεν τιμά κανέναν .

2 σχόλια:

  1. Εικόνες εγκατάλειψης δείχνουν , οι ανεμιστήρες δεν λειτουργούν (πότε θα λειτουργήσουν το χειμώνα ? ) τα συντριβάνια στέρεψαν , ένα πρόγραμμα πολλών εκατομμυρίων ευρώ απαξιώνεται. Κάθε δήμος οφείλει να λειτουργεί προσθετικά στα έργα και όχι αφαιρετικά. Στη Θεσ/νικη κάτι αντίστοιχο στις πλατείες οι πολίτες το αγκάλιασαν και το απολαμβάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα και ντροπή μας! Θα μπορούσε να είναι το κόσμημα και το παράδειγμα για άλλες πόλεις....το αφήσαμε στην τύχη του. Καλά τα λουλούδια στα παρτέρια Δήμαρχε,καλές οι συμβουλές από το Δήμαρχο Τρικκαίων, αλλά τα ΕΡΓΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.