Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

ΔΕΥΑ Σερρών : Μήπως τελικά πληρώνουν μόνο τα ¨¨κορόιδα ¨¨ ????

Έχουν κτυπήσει κόκκινο οι ανείσπρακτες οφειλές στην
δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης . Πλέον αγγίζουν τα 9 εκατομμύρια ευρώ και απειλούν την βιωσιμότητα της επιχείρησης . Παρά τις πολλές νομοθετικές παρεμβάσεις που υπήρξαν για δυνατότητα ρύθμισης και σταδιακής αποπληρωμής των οφειλών . Υπάρχουν ( ΄λίγοι ή πολλοί δεν ξέρουμε ) οι οποίοι χρωστούν πολλά . Γιατί   9 ( εννιά )   μύρια χρέη δεν τα δημιούργησαν οι συνταξιούχοι καταναλωτές  και αυτοί που καταναλώνουν 50 και ευρώ ,η συντριπτική πλειοψηφία δηλαδή .
Εδώ θυμίζω οτι πριν από ένα χρόνο  ο κ Γιάννης Δήμου είχε δημοσιοποιήσει ένα λογαριασμό οπού φαινόταν ο καταναλωτής  αν και χρωστούσε κάποια χιλιάρικα  να συνέχιζε να είναι συνδεδεμένος στο δίκτυο ( αν και προβλέπεται από τον κανονισμό της ΔΕΥΑΣ οτι στον τρίτο απλήρωτο λογαριασμό το νερό κόβεται ).
Προκειμένου λοιπόν να αντιμετωπίσει το πρόβλημα η νέα διοίκηση είχε  συστήσει εδω και καιρό μια επιτροπή η οποία κατέθεσε την πρόταση της .
Σύμφωνα λοιπόν με το πλάνο θα σταλούν επιστολές προς τους οφειλέτες ενω αν δεν υπάρξει ανταπόκριση θα υπάρξουν και διακοπές στην υδροδότηση 

1 σχόλιο:

  1. Η κοροϊδία αρχίζει από την ίδια την ΔΕΥΑΣ.
    Επί σειρά ετών μπορεί να φτάνουν και τα είκοσι, η ΔΕΥΑΣ δεν έχει καταφέρει να βρεί ένα υπαρκτό και λογικό πλαίσιο, υποτιμόντας την νοημοσύνη μας,ώστε να προμηθεύεται ρουχαλάκια για τους εργαζόμενους με διαγωνιστικές διαδικασίες.
    Έτσι έγινε και φέτος.
    Από μια 500αρα ευρουλάκια σε κουπόνια!!!!!! ο καθένας εργαζόμενος για να ντυθεί, συνολικά 50.000€ περίπου με χρήματα ανταποδοτικά πολιτων.
    Αν αυτό δεν λέγεται δούλεμα με τα δικά μας χρήματα, πως λέγεται;
    Όλοι οι υπόλοιποι οργανισμοί, π.χ. ΔΕΗ, ΟΤΕ, κλπ. που βρίσκουν ρουχαλάκια και παπουτσάκια;
    Χαλκιόπουλε και λοιποί, Αυτοξεφτήλιζεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.