Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Π.Ε Σερρών : Πρόσκληση για την εγγραφή στο μητρώο Αθλητικών σωματείων

Η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών ενημερώνει ότι,
άνοιξε την Τρίτη 19 Μαΐου, η πλατφόρμα προεγγραφής των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων όλης της χώρας, που διαθέτουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, για τη δημιουργία του «Μητρώου Αθλητικών Σωματείων» στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, για να ενταχθούν τα Σωματεία στα σχεδιαζόμενα μέτρα στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού.
Η πλατφόρμα βρίσκεται στο site της ΓΓΑ (www.gga.gov.gr/mitroo) και θα παραμείνει σε ισχύ έως και την Παρασκευή, 5 Ιουνίου.
Η δημιουργία του «Μητρώου Αθλητικών Σωματείων», ως προπαρασκευαστικό στάδιο του καινοτόμου εγχειρήματος της δημιουργίας «Μητρώου Αθλητικών Φορέων», απόρροια της συνεργασίας του Υφυπουργείου Αθλητισμού με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, θα καταγράψει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το ακριβές σύνολο των αθλητικών ερασιτεχνικών σωματείων.

Η προεγγραφή των ερασιτεχνικών σωματείων συνδέεται και με τα σχεδιαζόμενα μέτρα στήριξής τους, από την πανδημία του κορωνοϊού, στην επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού αθλητισμό.
Προκειμένου να ενταχθούν τα αθλητικά σωματεία, μέλη των αναγνωρισμένων αθλητικών Ομοσπονδιών, στα σχεδιαζόμενα μέτρα στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού, από την πανδημία του κορωνοϊού, σας γνωρίζουμε ότι η προεγγραφή των σωματείων πρέπει να γίνει μέχρι και την Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.