Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Συλ.κιν.αναπ Ν.Σερρών : Στήριξη της ημέρας δράσης των υγειονομικών


Θέλουμε να εκφράσουμε την πλήρη συμπαράσταση μας και
την αλληλεγγύη μας στον αγώνα που δίνεται για την καταπολέμηση της πανδημίας. Συμφωνούμε μαζί σας ότι τα μέτρα αυτοπεριορισμού από μόνα τους δεν επαρκούν για τη διασφάλιση της υγείας του λαού. Συνεπώς εκφράζουμε την ολόπλευρη υποστήριξη μας στην κινητοποίηση που διοργανώνεται στις 7 Απριλίου για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας, όπως και στα αιτήματα που διατυπώνεται προς την κυβέρνηση. Οι κυβερνώντες οφείλουν να εκμεταλλευτούν αυτό το χρονικό διάστημα, ώστε να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα που υποδεικνύεται, προκειμένου να θωρακιστεί πραγματικά η υγεία του λαού της χώρας. Δυστυχώς το ευάλωτο της υγείας μας δε μας επιτρέπει να βρισκόμαστε μαζί σας εκείνη την ημέρα. Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε πρόθυμοι να σας συνδράμουμε με κάθε δυνατό τρόπο

Διεκδικούμε μαζί σας:

·      Μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπών υγειονομικών.

·      Πλήρη επίταξη άνευ όρων κλινών, κλινικών, κρεβατιών ΜΕΘ, εξοπλισμού εργαστηρίων και του προσωπικού του ιδιωτικού τομέα περίθαλψης και ένταξή του στο κρατικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

·      Μέσα Ατομικής Προστασίας για όλους τους υγειονομικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.