Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Καζαμίας: Το 2020 η κανονικότητα θα επιστρέψει

Ήταν μια χρονιά-ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού η Εξυγίανση έδωσε με απευθείας ανάθεση τους τίτλους στον ΠΑΟΚ, κυνηγώντας λυσσαλέα τη μόνιμη έντιμη φωνή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 
Με μια απλή ανάλυση των δεδομένων του 2019, είμαστε σε ασφαλή θέση να προβλέψουμε το τσουνάμι εξελίξεων για το νέο χρόνο που έρχεται. Έναν χρόνο που ευχόμαστε να φέρει υγεία σε όλους τους ανθρώπους, ακόμη και στους διαιτητές, αν και για το τελευταίο θα ρωτήσουμε τον Τάκη που έχει κληρονομικό χάρισμα να προβλέπει την μέλλουσα φυσική τους κατάσταση. 
Ιδιαίτερα τη φετινή χρονιά να στείλουμε τη θετική μας ενέργεια και τη συμπαράστασή μας στους ανθρώπους που δεν ξέρουν τι λένε όταν τους ανεβαίνει το ζάχαρο. Μια ύπουλη πάθηση, που σε συνδυασμό με τις καταχρήσεις μπορεί να αποβεί μοιραία για την σοβαρότητα του πάσχοντος. Σ’ αυτά δε χωρούν οπαδικά. 
Ιδού λοιπόν, πως θα εξελιχθεί το 2020 μήνα-μήνα ποδοσφαιρικά, για να μη λέτε μετά ότι δεν τα λέμε και δεν τα γράφουμε. 
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020
Πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα, δυνατές συγκινήσεις στα γήπεδα, πολλά γκολ και μοναδικές φάσεις ΔΕΝ θα έχει ο πρώτος μήνας του χρόνου! Οι διαιτητές αποφασίζουν να κάνουν πίσω για την αποχή τους μεν, όμως άγνωστοι χάκαραν το σύστημα VAR.
Το έγκλημα έγινε αντιληπτό στα καθιερωμένα τεστ. Οι διαιτητές που εξέταζαν στο VAR φάσεις στις οποίες ο Ολυμπιακού ζητούσε πέναλτι, έβλεπαν σκηνές από το Platoon, με τον Ποντένσε να πέφτει με σπασμούς από πυροβολισμούς, αιμόφυρτος και αναίσθητος. 
Αντίθετα, στις δοκιμές για τις αμφισβητούμενες φάσεις κατά του Ολυμπιακού, έβλεπαν την υπερπαραγωγή του BBC για το πως φαίνεται η Γη από το Διάστημα, σε full4K HD. 
Ωστόσο ο Γενάρης είναι μήνας μεταγραφών και την μπάνκα στον αέρα τίναξε ο Άρης, που αγοράζει τον Ντουρμισάι, τον Μπρούνο, τον Κούλη τον Δουρέκα και τον Σάββα Θεοδωρίδη. Σε ερώτηση αν τινάζει τη μπάνκα στον αέρα για να κατακτήσει τον τίτλο, ο Θόδωρος Καρυπίδης απαντά: «Δεν βάζω μεγάλους στόχους, βλέπω μόνο το επόμενο παιχνίδι», που τυχαία εντελώς είναι το Άρης-ΠΑΟΚ. 
Πολύ καλά κινήθηκε και η ΑΕΚ στο μεταγραφικό παζάρι, όπως άλλωστε συνηθίζει τα τελευταία χρόνια. Αρνήθηκε 18 προτάσεις για τον Μπάρκα και 11 για τον Μάνταλο, πράγμα που θεωρήθηκε ήδη ως υπέρβαση, αν αναλογιστεί κανείς και την αύξηση των οικοδομικών υλικών για την Αγιά Σοφιά. 
Ο Ιβάν Σαββίδης ελλείψει αγώνων, βάζει τον οδηγό του πούλμαν να πηγαίνει μέχρι τα αποδυτήρια της Τούμπας, τον αγκαλιάζει, τον φιλάει και ξαναγυρνούν στο Μακεδονία Παλλάς. Δεν είναι ότι του έχει λείψει το γήπεδο, αλλά δεν θέλει να του ξελιγωθεί η μπαταρία στο αυτοκίνητο. 
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2020
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο πιο χαρούμενος που θα ξαναξεκινήσουν οι αγώνες, γιατί του έχουν λείψει οι συνεντεύξεις τύπου. Παρότι δεν υπάρχουν αγώνες, έχει διοργανώσει κανονικά τις εβδομαδιαίες, για να εξηγήσει πόσο καλά πάει η εκπαίδευση χαρακτήρων, το transition, to shadow pressing και η τακτική αναδιοργάνωση στο ευαίσθητο μυαλό του νεαρού Ινσούα. Ο Γιάννης Αλαφούζος κάνει το τραπέζι σε όλα τα στελέχη της ΠΑΕ, τα οποία καταφθάνουν με ταξί σε ταβέρνα στο Γαλάτσι, όπου έχει κλειστεί μια μεγαλοπρεπής ροτόντα για 6. Τη μια καρέκλα την κράτησαν για να αφήνουν τα μπουφάν τους. 
Ο Νίκος Γαβαλάς, παραλαμβάνει τη νέα του επαγγελματική κάρτα που γράφει Διευθυντής Επικοινωνίας Ολυμπιακού. Τη χρειαζόταν, γιατί δεν πίστευε κανείς ότι άφησε μια ανέφελη δουλειά ως χέρι που κρατούσε το μικρόφωνο του κυρ Σάββα, με 14 μισθούς και μπόνους, για να μοιράζει διαπιστεύσεις σε όσους κάνουν μέχρι δέκα υποκλίσεις τη μέρα στον πρόεδρο. Οι άλλοι κόβονται. 
Το VAR διορθώνεται κατά το ήμισυ και πλέον οι φάσεις πέναλτι για τον Ολυμπιακό φαίνονται σαν το WalkingDead, όπου διψασμένα ζόμπι κατασπαράζουν τον άτυχο Μασούρα. Παρότι οι φάσεις που ζητούν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού φαίνονται λίγο πιο θολά και από το άσπρο polo έξω από το σπίτι του Τζήλου, η Σούπερλίγκα δίνει τη λύση και προσθέτει ένα κουμπί με τον αριθμό 0 δίπλα από την οθόνη. Όταν θα ρωτάει ο διαιτητής αν ήταν πέναλτι κατά του Ολυμπιακού, θα του απαντούν από το VAR «πάρε λίγο το 0».
ΜΑΡΤΙΟΣ 2020
Το πρωτάθλημα ξεκινάει και οι αγώνες γίνονται μέρα παρά μέρα για να μη φτάσουμε Αύγουστο για να το σηκώσει ο Πρόεδρος. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του, η υπερπροσπάθεια άρσης της κούπας, σε συνδυασμό με τα μερομήνια που δείχνουν καύσωνες το καλοκαίρι, τον κάνουν να φοβάται ότι θα ιδρώσουν μέχρι και τα βλέφαρά του και δεν θα «γράφει» καλά στις κάμερες του νέου Mega. 
Με χατ τρικ του Ντουρμισάι, από ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι, ο Άρης κερδίζει 4-0 τον ΠΑΟΚ (το άλλο γκολ ο Σουντανί), που κάνει την πρώτη του ήττα μετά από 2 χρόνια στο πρωτάθλημα. Έξαλλος ο Ιβάν Σαββίδης, κλείνει τους ποδοσφαιριστές του στο ξενοδοχείο. Αν είχε χιούμορ θα τους έκλεινε στο Σαλέ της Ξάνθης. 
Ο Ολυμπιακός καλπάζει και ξεκινάει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με εντυπωσιακές νίκες, όλες με 1-0 και πέναλτι, με ακυρωμένο γκολ των αντιπάλων. Στον Πειραιά η ανεξάρτητη δημοτική αρχή, διοργανώνει μεγάλη φιέστα για το σερί και την επιστροφή στην κανονικότητα. 
Ο μόνος αγχωμένος είναι ο Κώστας Καραπαπάς, που βλέπει να πλησιάζει το καλοκαίρι και να μην έχει βάλει όσα κιλά χρειάζεται για να αισθάνεται όμορφα ο Πρόεδρος. Ξεκινάει εντατικό πρόγραμμα διατροφής με 8 γεύματα τη μέρα, ενώ απέχει από το Instagram για να μην καίει τζάμπα θερμίδες με την πληκτρολόγηση. 
Με παρέμβασή του ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ξεμπροστιάζει τον Μανούσο Μανουσάκη ότι τα πήρε χοντρά για να κάνει το «Κόκκινο Ποτάμι» στο Open. 
ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2020
Το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός της Τούμπας, δεσπόζει στο καλεντάρι του μήνα, με τον Ολυμπιακό να κερδάει (sic) την Εξυγίανση και τους διαιτητάς (sic) και να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Αρχηγός της αποστολής του Ολυμπιακού στο κολαστήριο είναι ο ίδιος ο Χέρμπερτ Χούμπελ, που απέδειξε ότι δεν μάσησε από το μπούλινγκ του Μαρινάκη και απλώς επέλεξε να παραιτηθεί από την ΦΙΦΑ και να γίνει αντι-Σάββας. 
Για να μην την ξαναπατήσουν στον ΠΑΟΚ, έχουν τοποθετήσει δίχτυα από το αεροδρόμιο ως την Αριστοτέλους, πίσω από τους πάγκους, μπροστά από τις εστίες και γύρω από τον Μαρτίνς, ο οποίος μπαίνει στο γήπεδο σαν μούμια στον Ιντιάνα Τζόουνς. 
Για να δεχθεί να κατέβει στον αγώνα ο Ολυμπιακός, έχει επιτύχει να έρθει Έλληνας διαιτητής, συγκεκριμένα ο αδικημένος Ιωάννης Κάμπαξης και το VAR να εγκατασταθεί στα νέα στούντιο του Mega, με χειριστές τον Αντώνη Καρπετόπουλο και τον Γιάννη Πρετεντέρη για να αποφευχθεί η αλλοίωση. 
Ο αγώνας ξεκινάει και τελειώνει με το 0-0, παρά τις συγκινητικές προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δυο ομάδων να βάλουν γκολ σε εστίες που είχαν δίχτυα μπροστά τους υπό το φόβο επεισοδίων. Ο Χέρμπερτ Χούμπελ καταγγέλλει τη φιλοξενία του ΠΑΟΚ γιατί δεν υπήρχε τσάι Earl Grey στα αποδυτήρια. 
Οι καταγγελίες είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι και η ΦΙΦΑ βάζει επιτέλους την πολυπόθητη προσωρινή διοικούσα στην ΕΠΟ, με Πρόεδρο τον Κριστιάν Καρεμπέ και εκτελεστικό διευθυντή τον Πιερ Ισά. 
Πρόεδρος στην ΚΕΔ μπαίνει ο Γιάννης Σπάθας, με επίτροπο για το VAR τον Τάσο Μπιρσίμ που ξεκινά δοκιμαστικές λήψεις από τη στρατόσφαιρα στο Καραϊσκάκη. 
ΜΑΙΟΣ 2020
Μαίνεται η μάχη για τα πλέι οφ, με τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Άρη, ΑΕΚ να έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους και τον ΟΦΗ, τη Λάρισα, την Ξάνθη και τον Παναθηναϊκό να παλεύουν για τις άλλες δυο θέσεις. 
Αν κάποιος δεν βλέπει τα παιχνίδια και απλά ακούει τις συνεντεύξεις του Δώνη, θεωρεί δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός είναι ο νέος Άγιαξ, που διδάσκει ποδόσφαιρο, τακτική παιδεία και αυτοματισμούς και θα κάνει το νταμπλ ψιλοχαλαρά. Τελικά, με 19 ισοπαλίες δεν καταφέρνει να πάρει θέση στα πλέι οφ, παρότι ο Πεπ κάνει ακριβώς τις ίδιες προπονήσεις στη Σίτι και τα στατιστικά δείχνουν 77% κατοχή μπάλας και 62% σωστές μεταβιβάσεις. 
Τις θέσεις καταλαμβάνουν η Λάρισα του Αλέξη Κούγια και η Ξάνθη, που με τον Γιώργο Παράσχο κάνει «ασούμε» ένα ντεμαράζ νικών «ασούμε» και μπαίνει με φιλοδοξίες «ασούμε» στο μίνι πρωτάθλημα. 
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης καταγγέλλει πως ο Ιβάν Σαββίδης έχει αγοράσει όλες τις καριόκες της Ξάνθης σε μια πρωτοφανή προσπάθεια επηρεασμού των Ακριτών για τα μεταξύ τους ματς. Ο Αλέξης Κούγιας συμφωνεί ότι πρόκειται για ένα σκάνδαλο μεγατόνων και απειλεί ότι θα κρατήσει τη μύτη του μέχρι να σκάσει, αν ο Σαββίδης δεν επιστρέψει τις καριόκες στα ζαχαροπλαστεία της περιοχής. 
Ο τελευταίος αναγκάζεται να υποκύψει όταν το τσουνάμι των αποκαλύψεων δείχνει ότι για χάρη του τις καριόκες τις αγόρασε η μικρή του εγγονή, με τα χρήματα να μην έχουν δηλωθεί στο πόθεν έσχες του επιχειρηματία. 
ΙΟΥΝΙΟΣ 2020
Τα πλέι οφ ξεκινούν με μια αναπάντεχη ήττα του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης στο 93ο λεπτό με αυτογκόλ του Βούκοβιτς που εντωμεταξύ είχε επιστρέψει για να καλύψει το κενό που άφησε ο Μεριά, ο Αβράαμ Παπαδόπουλος, ο Σισέ και ο Μπα, που είχαν αγοραστεί από τον Άρη τον Ιανουάριο. Ντούκου και όλα μπροστά. 
Ο Θόδωρος Καρυπίδης αποφάσισε να προστατεύσει τις επενδύσεις του και ζήτησε να μην αγωνιστούν οι προαναφερθέντες, μαζί με τους Μπρούνο, Σουντανί και Ντουρμισάι στο εν λόγω ματς για να είναι έτοιμοι στο επόμενο, που ήταν το ΠΑΟΚ-Άρης. 
Ο ΠΑΟΚ κάνει περίπατο στη Λάρισα, με τον Αλέξη Κούγια να τα βάζει με τον Πηλαδάκη, χωρίς ποτέ να καταλάβει το λόγο, αλλά σπάνια οι λόγοι που εκνευρίζουν τον Αλέξη γίνονται κατανοητοί από τους πολλούς. 
Η πρώτη γκέλα του ΠΑΟΚ είναι στο ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ να νικάει μετά από 2,5 χρόνια τον αντίπαλό της με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι που έκανε ο Γιαννούλης στο ημικύκλιο της περιοχής στον Μάνταλο. Πάντως τις διαμαρτυρίες του ΠΑΟΚ δεν δικαίωσε ο Τάσος Κάκος στη βραδινή εκπομπή, που μίλησε για καθαρό πέναλτι σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς, σύμφωνα με τους οποίους δεν έχει σημασία που ανατρέπεσαι, αλλά που στοχεύεις να πας. Και ο Μάνταλος είχε ξεκάθαρη πρόθεση να μπει στην περιοχή του Ζίφκοβιτς. 
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αντιλαμβάνεται την προ μηνών υπερβολή του και ονομάζει μια θύρα της υπό ανέγερσης Αγιάς Σοφιάς σε Θύρα «Μουστάκι Τάσου Κάκου» και τον προτείνει για αρχιδιαιτητή. 
Ο Ιβάν Σαββίδης σκληραίνει τη στάση του απέναντι στην ΑΕΚ και δίνει την παρουσίαση του Total Football στον Παναγιώτη Κονέ. 
ΙΟΥΛΙΟΣ 2020
Τα πλέι οφ ήταν συναρπαστικά και στην τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Ξάνθη-ΑΕΚ κρίνεται ο πρωταθλητής. Με ισοπαλία το παίρνει η ΑΕΚ, που έχει μόνο νίκες και πρώτο σκόρερ στο μίνι πρωτάθλημα τον Μπακάκη, που λογίζεται ήδη ως νέα μεταγραφή για την επόμενη χρονιά, για να μην ψάχνει ο Ίβιτς άδικα εξτρέμ.
Οι αγώνες ξεκινούν την ίδια ώρα, αλλά στο «Καραισκάκης» μια αναποδιά της τελευταίας στιγμής προκαλεί μια μικρή καθυστέρηση. Συγκεκριμένα -άκου να δεις- είναι κλειδωμένες όλες οι πόρτες του Σταδίου και τα κλειδιά τα έχει ξεχάσει στο σπίτι ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ευτυχώς όμως γύρισε να τα πάρει και είδε τι λέτε; Λάθος σκέψη. Είχε ξεχάσει και το γκάζι ανοιχτό, γλιτώνοντας από ολοκαύτωμα ένα οικοδομικό τετράγωνο. 
Η ΑΕΚ κερδίζει την Ξάνθη με 0-1 με γκολ του Ολιβέιρα. Κάποιοι είδαν οφσάιντ, αλλά ο Τάσος Κάκος δικαίωσε τους κιτρινόμαυρους, καθώς μπορεί ο Ολιβέιρα να έφυγε μπροστά από τους αμυντικούς, αλλά πανηγύρισε πίσω τους, άρα ορθώς μέτρησε το γκολ. Η αποστολή της ΑΕΚ παραμένει μετά το ματς στο Σαλέ για να δει το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και προσεύχονται όλοι για την ισοπαλία που θα τους δώσει το δεύτερο πρωτάθλημα σε τρία χρόνια. Οι εντολές είναι συγκεκριμένες και κανείς δεν παραγγέλνει κάτι να πιει για να επέλθει ο οικονομικός μαρασμός στο ξενοδοχείο. 
Το ματς στον Πειραιά ξεκινάει μόνο με τον Ολυμπιακό, αφού ο ΠΑΟΚ έχει εγκλωβιστεί στη μπουτίκ με τον Θρυλέοντα, τη γνωστή μασκότ, να έχει ζωστεί με εκρηκτικά σε περίπτωση που κάποιος επιχειρούσε να φύγει. 
Μέχρι το 75 ο Ολυμπιακός παίζει μόνος του, αλλά είναι άτυχος, αφού σε 35 τελικές δεν έχει καταφέρει να σκοράρει και το σκορ είναι στο 0-1 με αυτογκόλ ποίου άλλου, του Βούκοβιτς. Ο Αμπέλ Φερέιρα παρατάσσει τον ΠΑΟΚ με ενδεκάδα έκπληξη, αφού βάζει τον Καντουρί που μόλις έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του Ιουλίου του 2019. Τελικά γίνεται αναγκαστική αλλαγή 2 λεπτά αργότερα, αφού ένα ύπουλο αεράκι τον πλευρίτωσε άσχημα. 
Τελικά ο Ολυμπιακός ισοφαρίζει με κεφαλιά του Σα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, και πανηγυρίζει σαν τρελός που το πρωτάθλημα πήγε στην ΑΕΚ!
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2020
Η μεγαλειώδης φιέστα των Κιτρινόμαυρων έχει διοργανωθεί στην εντέλεια και το ανοιχτό πούλμαν θα κάνει φέτος μεγαλύτερη διαδρομή, που θα ξεπερνά τα 800 μέτρα. Ο Ανδρέας Δημάτος έχει τελειώσει έναν σύντομο χαιρετισμό 1.245.138 λέξεων και η Νέα Φιλαδέλφεια φλέγεται!
Ο Μπάρκας φέρνει μπουγάτσα για κέρασμα από το μαγαζί ενός φίλου του και όχι για τρολάρισμα στον ΠΑΟΚ, ενώ ο Μάνταλος κρατάει το πρώτο τρόπαιο που δεν μετέφερε για άλλον! Εκστασιασμένος ο Δημήτρης Μελισσανίδης τάζει έξτρα πριμ στους οικοδόμους της Αγιάς Σοφιάς και δωρεάν καύσιμα Aegean για ένα μήνα στους παίκτες. 
Ο Ιβάν Σαββίδης το φυσάει και δεν κρυώνει και κλείνει τους ποδοσφαιριστές του για μια εβδομάδα στο καινούριο του ξενοδοχείο, το Πόρτο Καρράς όπου τους κάνει ομιλίες κάθε ένα τέταρτο μέσω Skype από τη Σιβηρία όπου έχει ταξιδέψει με τον υπερσιβηρικό για αυτοτιμωρία. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης καταγγέλλει ότι σε περίπτωση που κληρωθεί με την Πόρτο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα απέχει #mexritelous ώστε να σπάσει το απόστημα της πολυϊδιοκτησίας Σαββίδη-Πόρτο-Καρράς. 
Ο ΠΑΟΚ μπαίνει από νωρίς στα προκριματικά του Γιουρόπα με ευνοϊκή κλήρωση, παρότι ήταν όχι απλά στους ανίσχυρους, αλλά στους άγνωστους της κλήρωσης. Η Σαχνόφιαντουρ από τη Γροιλανδία δεν θεωρείται σε καμία περίπτωση μεγαθήριο. 
Πράγματι, μετά από δυο συγκλονιστικές μάχες, ο Δικέφαλος αποκλείεται μεν, αλλά πολύ τιμητικά, με μια εκτός έδρας ισοπαλία και μια εντός έδρας ήττα. Πανηγυρίζουν στην Τούμπα που δε θα έχουν αγώνες μεσοβδόμαδα και θα πηγαίνουν ξεκούραστοι στις άγριες μάχες του ελληνικού πρωταθλήματος. 
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020
Κατά την δεύτερη εβδομάδα του ταξιδιού της αποστολής του ΠΑΟΚ με ξύλινη γαλέρα από τη Γροιλανδία -ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε αυτή την εντολή, γιατί τα ξενοδοχεία του είχαν 108% πληρότητα και δεν μπορούσε να τους κλείσει μέσα- συντελείται ένα παράλληλο θαύμα. 
Στα αμπάρια της γαλέρας συστήνεται σε σπαστά ελληνικά ο τελευταίος επιζών ναύτης. Παρότι Πακιστανός, δηλώνει φίλος του Ολυμπιακού, επειδή ο ηγέτης της ομάδας έδωσε ψωμί στην οικογένειά του. Μην πάει ο νους σας στο πονηρό, η αδερφή του έχει κατάστημα Πακιστανικής τηλεπικοινωνίας και είναι γνωστή η αγάπη του Βαγγέλη Μαρινάκη σε αυτή. 
Δηλώνει κουρασμένος να κρύβεται σε αμπάρια και έτοιμος να καταθέσει αν ποτέ υπάρξει δίκη και εκείνη τη στιγμή χτυπάει το κινητό του με τον ύμνο του Ολυμπιακού. Εκνευρισμένος από την κακουχία τον πετάει στη θάλασσα ο Βαρέλα. Ο Βαρούχας στην ΕΡΤ θεωρεί ότι δεν ήταν μπέναλντι, αλλά ένα απλό τράβηγμα από τον γιακά. 
Η πολύκροτη υπόθεση του ελληνικού ποδοσφαίρου κλείνει στις 23 Σεπτεμβρίου με αθώους όλους τους κατηγορούμένους και η ημέρα ανακηρύσσεται στο εξής «Ημέρα Ανεξάρτητης Ελληνικής Δικαιοσύνης». 
Το NOOR1 επίσης ανακηρύσσεται επίσημα ως το δεύτερο πλοίο φάντασμα, μετά από εκείνο του Τζακ Σπάροου στους Πειρατές της Καραϊβικής. 
Μετά την αποκάλυψη της σκευωρίας, ο Αιμίλιος Κοτσώνης επιστρέφει ως γενικός διεθυντής στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, στη θέση της γλυκύτατης Λίνας Σουλούκου που χαλάει το ντεκόρ της διοίκησης με την λεπτή σιλουέτα της. 
Ο Ολυμπιακός δανείζει 17 παίκτες σε 6 ομάδες της Super League και ο ΠΑΟΚ απαντά με 16 δανεικούς σε 7 ομάδες. 
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2020
Με το πρωτάθλημα στην 12η του αγωνιστική, πρώτος και αήττητος καλπάζει ο Ολυμπιακός, με δεύτερη την Καλλονή, τρίτο τον Εργοτέλη και τέταρτο τον Πανιώνιο. Ο ΠΑΟΚ φιγουράρει στον πάτο της βαθμολογίας, καθώς η άφιξη της γαλέρας από τη Γροιλανδία έχει προγραμματιστεί για τέλος Νοεμβρίου και ο Σαββίδης ρίχνει το βάρος στο μπάσκετ από Σεπτέμβριο με μεταγραφές, εφορία, ΙΚΑ, σύκα, ταξιθέτες, παρκαδόρους. 
Η ΑΕΚ είναι στην 8η θέση, με τον Νίκο Κωστένογλου να μονιμοποιείται στον πάγκο της, μετά από 4 αλλαγές προπονητών. Ο πολύπειρος προπονητής θεωρήθηκε ιδανική λύση για να αξιοποιήσει το πλούσιο ρόστερ μετά τις μεταγραφές του καλοκαιριού, δηλαδή τον Μπακάκηπου λογίστηκε ως νέα και την άρνηση πώλησης του Μπάρκα και του Μάνταλου, που πανηγυρίστηκε σαν να τελείωσε υπογειοποίηση στην Αγιά Σοφιά. 
Ο Παναθηναϊκός έχει ρίξει κι άλλο το μέσο όρο ηλικίας του, διότι εντωμεταξύ ο Μπουζούκης κι ο Χατζηγιοβανής έχουν βγάλει χνούδι στα μουστάκια τους. Ο Γιώργος Δώνης εκδίδει το πρώτο βιβλίο προνηπιακούπρωταθλητισμού, που γίνεται ανάρπαστο. Σε μόλις 4.000 σελίδες, ο πολύπειρος προπονητής που έχει αναβαθμιστεί σε παιδαγωγό μετά από τρία χρόνια στο βρεφονηπιακό σταθμό στο Κορωπί αναφέρει πως τα βρέφη και τα νήπια μπορούν να γίνουν δεκτικά στο 4-4-2 με ρόμβο.
Ο νέος αρχιδιαιτητής Γιάννης Σπάθας, δίνει εντολή να καταργηθεί το VAR, έπειτα από μια ακόμη ληστεία εναντίον του Ολυμπιακού. Σε αγώνα που κέρδισε 6-0 την Καλλονή, υποδείχθηκε πέναλτι εις βάρος του στο 90ολεπτό σε απλό τάκλιν στην καρωτίδα του -δανεικού στην ομάδα της Μυτιλήνης- Ντανιέλ Ποντένσε. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και βλέποντας απέναντί του τον Σα, την έστειλε στην Θύρα 7. 
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2020
Η θητεία της Προσωρινής Διοικούσας με επικεφαλής τον Κριστιάν Καρεμπέ λήγει και έρχεται η στιγμή να μπούμε στην κανονικότητα. Το μοναδικό ψηφοδέλτιο των εκλογών έχει επικεφαλής τον Μανώλη Κονταρό και μια έμπειρη ομάδα παραγόντων να τον υποστηρίζουν. 
Ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο Θωμάς Μητρόπουλος, ο Γιάννης Μώραλης αναλαμβάνουν επιτελικό ρόλο στο νέο διοικητικό συμβούλιο, ενώ ο Δημήτρης Μελισσανίδης επιβάλει τον Τάσο Κάκο ως νέο αρχιδιαιτητή. 
Στον πρόσφατο ανασχηματισμό, καθαιρείται ο Αυγενάκης διότι δεν υπηρέτησε αρκούντως επάξια την ερυθρόλευκη σημαία που του έδωσε ο ελληνικός λαός και Υφυπουργός Αθλητισμού αναλαμβάνει ο Κώστας Καραπαπάς.
Ο απερχόμενος Υφυπουργός, Λευτέρης Αυγενάκης, αναλαμβάνει χρέη αρχισυντάκτη στο αθλητικό ένθετο των Νέων και συγκινημένος μιλάει για τους 15 μήνες που πάταξαν την εγκληματική εξυγίανση. 
Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν μετανιώνει που δεν ασχολήθηκε καθόλου με τον ξυλοδαρμό του Τζήλου, ο δημοσιογράφος αναγκάζεται να ζητήσει συγγνώμη που χαλάει την σεμνή τελετή με ανεπίκαιρες ερωτήσεις. Είναι για να ανοίγουμε ξεχασμένες πληγές;
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2020
Ο ΠΑΟΚ χωρίς την ενοχλητική Ευρώπη και με 148 παίκτες στο ρόστερ, αποτέλεσμα της σφιχτής οικονομικής πολιτικής λόγω FFP, παρότι μπήκε την 17η αγωνιστική στο πρωτάθλημα, έχει ξεκινήσει με 5 στα 5 και βάζει πλώρη για τα πλέι οφ…
Αν καταφέρει να μπει θα πρόκειται για θαύμα, όπως για θαύμα θα πρόκειται αν γίνουν πλέι οφ σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός τερματίσει πρώτος. Καλού κακού η νέα ΕΠΟ αφήνει ανοιχτή την προκήρυξη του πρωταθλήματος.
Μια από τις μεγάλες τομές που φέρνει η νέα διοίκηση της ΕΠΟ, είναι πως το πρωτάθλημα απαγορεύεται να το κατακτήσει ομάδα που έχει πρόεδρο κάτω από 1,80, που είναι νευρικός, δεν μιλάει απλά και κατανοητά ελληνικά και έχει μια τουλάχιστον καταδίκη για επίθεση σε διαιτητή. 
Κάποιοι θεώρησαν τον κανονισμό φωτογραφικό εναντίον του Ιβάν Σαββίδη, αλλά τελικά ο Αλέξης Κούγιας ήταν εκείνος που έβγαλε ανακοίνωση, ζητώντας να αλλάξει το υψομετρικό όριο, για να μην του στερηθεί το πρωτάθλημα μόλις για έναν πόντο. Είναι 1,79!
Ο κανονισμός -σωστά, πολύ σωστά- αλλάζει και το υψομετρικό όριο μπαίνει στο 1,78, ενώ απαγορεύεται ρητά ο επίδοξος πρωταθλητής να έχει πρόεδρο που μιλάει ρώσικα. 
Το SDNA κατηγορεί την νέα ΕΠΟ ότι είναι φωτογραφική διάταξη που θυμίζει τα όμορφα χρόνια του Γκιρτζίκη και του Σαρρή, με αποτέλεσμα ο Βασίλης Παπαθεοδώρου να περνάει τα Χριστούγεννα του 2020 στα καταφύγια της Παλαιστίνης για να αποφύγει τους πυραύλους και εκ παραδρομής να δέχεται επίθεση και ο Άρης Ασβεστάς, καθώς το λογισμικό των Πακιστανικών Τηλεπικοινωνιών δεν έχει αλλάξει από το 2017 και επαναλαμβάνει τις ίδιες εντολές. 
Καλή χρονιά! Μμμμμ…
ΥΓ. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και πράγματα, είναι αποτέλεσμα διαολεμένης συγκυρίας και νοσηρής φαντασίας του συντάκτη. Τα πρόσωπα του κειμένου χρησιμοποιούνται μόνο στο πλαίσιο της σάτιρας και δεν αμφισβητείται ούτε η τιμή, ούτε η αξιοπρέπεια κάποιου από τους προαναφερθέντες. Εξάλλου, μόνο τα δικαστήρια είναι υπεύθυνα στην Ελλάδα για την κρίση και την τιμωρία τυχόν αξιόποινων πράξεων



 https://www.sdna.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.